2777
2789
عنوان

پریودی

107 بازدید | 8 پست

سلام سال نوهمه مبارک من بعد3ماه برگشتم اینجا خانما من الان 3ماه ونیمه زایمان سز کردم شیرخودمم میدم تاچهله خونریزی  داشتم ولی از اون روز تاحالا پریود نشدم خیلی نگرانم 3بار تست زدم منفی بود ازمایش نمیشه برم صبحی خواستم برم بچه 7واب بود همسرم گفتم میرم مراقب باش گفت بیدار شد بمنچه😑منم نرفتم اجازه نمیده برم بنظرتون پریود میشم؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما اولش نترسیدی ک چرا نشدی

چرا منم ترسیدم ولی چون جلدگیری طبیعی داشتم بعدش فهمیدم باردار نیستم تستام منفی میشد عزیزم من الان واس دومی تو اقدامم سه روز ازموعدم گذشته پادردشدید دارم شبا ترشح شیری کشدار شمام داشتی اوایل بارداری؟

خدایا شکرت شدم مامان ب توان ۲  😍😍😍برا نی نی توراهیم ی صلوات مهمونم کنید 

همین که از موعدت گذشته احتمال زیاد بارداری تست میزدی ولی ترشح یادم نمیاد زیاد پادرد زوده من چندماه بعد پادرد گرفتم ولی یادمه علایم پربودی داشتم اولش سینهام درد میکردن هی گفتم میخام پریود بشم نمیدوستم باردارم شماهم بین سینهات سفت شدن حساس شدن تست بزن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5382567/نی-نی-یار-بیا?postId=164257162

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا