2777
2789
عنوان

موخوره😢😭

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 34 پست
روغن نارگیل رو زیاد شنیدم فقط بعد یک روز بو میگیره نمیدونم چکار کنم هر روز موهامو نمیتونم بشورم  ...

هندی ها رو دیدی چه موهایی دارند ولی نزدیکشون بشی بو رو حس می کنی 

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هندی ها رو دیدی چه موهایی دارند ولی نزدیکشون بشی بو رو حس می کنی 

اره همه از بوشون فرارین ولی واقعا موهای سالمی دارن. موهای من مشکی و پرپشتیش عین هندیا بود ولی سرشاااار از مو خوره.  دیگه هرکی میدید میگفت چید موهات قشنگه بعد دقت میکرد میگفت عه موهات موخوره داره ها😅 دیگه خجالت میکشیدم

اره همه از بوشون فرارین ولی واقعا موهای سالمی دارن. موهای من مشکی و پرپشتیش عین هندیا بود ولی سرشااا ...

همسایه ما هندی بودن چندین سال اخه شوهرش سریلانکایی بود تجارت داشت با ایرانیها زنش هندی بود البته سالها قبل من موهامو مدیون رسیدگی وتقویت کردن اونم / یادشون بخیر 

همسایه ما هندی بودن چندین سال اخه شوهرش سریلانکایی بود تجارت داشت با ایرانیها زنش هندی بود البته سال ...

واقعا؟ چطوری عزیزم ؟ همین فقط  با روغن نارگیل زدن ؟ من حاضرم هر روز بزنم والا فقط باز مو خوره نزنه

واقعا؟ چطوری عزیزم ؟ همین فقط  با روغن نارگیل زدن ؟ من حاضرم هر روز بزنم والا فقط باز مو خوره ن ...

شونه تخته ای داشت یادش بخیر می زد تو روغن موها رو از سر تا نک شونه می زد متوجه شدی چطوری می گم؟

عزیزدلم ، نمیدونم تا بیام عادت کنم کلا هیچ وقت موی کوتاه نداشتم 

منم موهام خیلی بلند بود یکم کوتاه کردم خیلی غصه میخورم ولی چاره ای نیست دوباره بلند میشه تازه من یه بچه ی ۱۰ ماهه شیطونم دارم موی بلند سخته 

شونه تخته ای داشت یادش بخیر می زد تو روغن موها رو از سر تا نک شونه می زد متوجه شدی چطوری می گم؟

اره عزیزم فهمیدم اتفاقا شونه تخته ای هم گرفتم همین به تازگی. همین کارو میکنم از امروز 😊 ممنونم ازت گلم

منم موهام خیلی بلند بود یکم کوتاه کردم خیلی غصه میخورم ولی چاره ای نیست دوباره بلند میشه تازه من یه ...

خوبه یخورده کوتاه کردی یهو نزنی کوتاه کنی جوگیرانه که بعدش پشیمون میشی. منو ببین آیینه عبرت هستم یک عدد کچل 😐