2777
2789
اظهار نظر  و اجتماع سخت نیست ولی بطور ثابت یکجا مشغول به کار شدن برام خیلی سخته... تصمیم گیری ...

بله متاسفانه امیدوارم بتونم یه جوری بشوهرم کمک کنم اگه ناراحت نمیشی بهت درخواست دوستی میدم تاباهات مشورت بکنم چون شخصیتت شبیه شوهرمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرت امکان تغیردادن هست اگه هست عاجزانه راهنماییم کنیدازطریق گوش دادن به صحبتهای دکترهلاکویی متوجع ...

بنظر من یا بپذیر یا جدا شو

یک چیزهایی کاملا ژنتیکی هست و در سالیان طولانی شکل گرفته پیر میشی تا تغییر بدی و اصلا شاید  پنجاه درصد تازه من رو میخواستن یسری ویژگی هام رو تغییر بدن اونقدر عذاب بودم که باز برگشتم تنظیمات کارخانه😂😐 

درمانگر نیستیم یا اوکی هستیم یا کات در دوستی و جدایی در عقد و ازدواج 

مکانیسم دفاعی ریاضت طلبی چیست و چه زمانی به کار می آید؟ ریاضت طلبی یکی از انواع ساز و کارهای دفاعی است که به فرد کمک می‎‌کند از غرایز خود چشم پوشی کرده و در نتیجه با فشارها و تنش‌های ناشی از آن‌ها رو به رو نگردد. ریاضت طلبی بیش از هر زمانی در نوجوانی و دورانی از زندگی که فرد شرایط ارضای سالم نیازهای جنسی را ندارد دیده می‌شود.