2777
2789
اظهار نظر  و اجتماع سخت نیست ولی بطور ثابت یکجا مشغول به کار شدن برام خیلی سخته... تصمیم گیری ...

بله متاسفانه امیدوارم بتونم یه جوری بشوهرم کمک کنم اگه ناراحت نمیشی بهت درخواست دوستی میدم تاباهات مشورت بکنم چون شخصیتت شبیه شوهرمه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بنظرت امکان تغیردادن هست اگه هست عاجزانه راهنماییم کنیدازطریق گوش دادن به صحبتهای دکترهلاکویی متوجع ...

بنظر من یا بپذیر یا جدا شو

یک چیزهایی کاملا ژنتیکی هست و در سالیان طولانی شکل گرفته پیر میشی تا تغییر بدی و اصلا شاید  پنجاه درصد تازه من رو میخواستن یسری ویژگی هام رو تغییر بدن اونقدر عذاب بودم که باز برگشتم تنظیمات کارخانه😂😐 

درمانگر نیستیم یا اوکی هستیم یا کات در دوستی و جدایی در عقد و ازدواج 

مکانیسم دفاعی ریاضت طلبی چیست و چه زمانی به کار می آید؟ ریاضت طلبی یکی از انواع ساز و کارهای دفاعی است که به فرد کمک می‎‌کند از غرایز خود چشم پوشی کرده و در نتیجه با فشارها و تنش‌های ناشی از آن‌ها رو به رو نگردد. ریاضت طلبی بیش از هر زمانی در نوجوانی و دورانی از زندگی که فرد شرایط ارضای سالم نیازهای جنسی را ندارد دیده می‌شود.