2777
2789
عنوان

جواب آزمایش

277 بازدید | 8 پست

سلام خانم ها 

من هفته 22 بارداری هستم جواب آزمایشم رو امروز گرفتم خیلی نگران شدم میشه راهنمایی کنید؟

CPR=6.7 که نوشته بالاست باید تا 5 باشه

SGPT(ALT)=49 ; که بالاست باید تا 33 باشه

RDW=17.6 بالاست باید تا 14.7 باشه

هموگلوبین هم خیلی پایین هست 8.6 که باید حداقل 9.7 باشه

من خیلی نگران بچه هستم خودم به درک اینا تاثیری رو بچه داره؟

تو رو خدا بگید اگه اطلاعی دارین دارم از نگرانی می میرم

خب باید بری پیش دکترت عزیزم اون بهت داروهای مکمل میده اگه نیاز باشه

دکترم فردا میاد خواستم با تل گرام براش جواب رو بفرستم که اونم وصل نمیشه تا فردا دق می کنم که 

تو اینترنت خیلی سرچ کردم بیشتر اعصابم خورد شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترم فردا میاد خواستم با تل گرام براش جواب رو بفرستم که اونم وصل نمیشه تا فردا دق می کنم که  ...

تو نت دنبال جوابت نباش عزیزم منم هر بار ی مشکلی دارم میرم تو نت میبینم تا مرز سرطان پیش میره 

اصلا ب خودت استرس نده با آرامش صبر کن و فردا برو دکتر این چیزا خیلیم پیچیده نیستن تا جایی ک من خبر دارم دکترت بهت مکمل میده و مشکل حل میشه

خدایا خودت بهتر از هر کسی میدونی که آرزوم چیه... 
ایشالا همین طور که شما می گید باشه

انشااله بارداریتو ب سلامتی بگذرونی و نی نی خوشگلتو ب سلامت بغل بگیری عزیزم     

واسه منم دعا کن طعم بارداری سالم و مادر شدنو بچشم  

انشااله بارداریتو ب سلامتی بگذرونی و نی نی خوشگلتو ب سلامت بغل بگیری عزیزم       ...

ایشالا نیلو جان

من که یه سابقه دردناک سقط هم دارم سر این یکی خیلی نگرانم همه اش بلا میاد سرم 

دعا کنید برام به خیر بگذره 

ایشالا نیلو جان من که یه سابقه دردناک سقط هم دارم سر این یکی خیلی نگرانم همه اش بلا میاد سرم  ...

توکل کن بخدا عزیزم خدا خودش مراقب نی نی خوشگلت هست استرس نداشته باش ک ب اون طفل معصومم منتقل میشه 

همیشه ب روزای خوب فکر کن ب این ک انشااله بچت ب دنیا میاد ولباسای خوشگلی ک واسش خریدی تنش میکنی یا باهاش بازی میکنی واسش شعر میخونی یا خیلی از فکرای قشنگ دیگه چرا همیشه باید ب افکار منفی مجال بدی ک بیان و اذیتت کنن؟ ب اتفاقای قشنگ فکر کن عزیزم

توکل کن بخدا عزیزم خدا خودش مراقب نی نی خوشگلت هست استرس نداشته باش ک ب اون طفل معصومم منتقل میشه&nb ...

مرسی از انرژی مثبتت نیلو جان 

ایشالا مادر شدن رو در بهترین وقتی که خدا برات تعیین کرده تجربه کنی