2777
2789
عنوان

کمک کمک

120 بازدید | 14 پست

من ت ل گرام شوهرمو رو گوشیم نصب کردم ولی مخاطبینو مجاز نزدم بنظرتون اگه بزنم مخاطبین من رو گوشیش میره؟، آخه من الان چتاش برام نمیاد اینکه مخاطبین اونم نیومده واسم

میشه واسه مشکلی که دارم یه صلوات بفرستین😘🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤔 شماره اکانت تلگرامشو دیدی .با همون زدی ..ممکنه تلگرامش با خطی باشع ک شما نداری ولی خوب تو گوشیشه ...

با همون خطی که باهاش وصله و ازش استفاده میکنه 

تلگرامو تو گوشیم نصب کردم شماره شو ریختم پیامک تاییدش واسش امد رمزشو زدم تو گوشیم بعد پیامکو تو گوشیش حذف کردم 

حالا میخوام بدونم من مخاطبیتو مجاز نزدم اگه بزنم مخاطبین من میره روگوشیش که بره میفهمه

بعدشم هنوز پی اماش برام نمیاد

ببین دقت کن اگه دیدی چت میکنه برا شما نمیوفته بدون ک اون تل گرام با خطی دیگس 

الان باهمون خطی که وصله خط دست منه

ببین دقت کن اگه دیدی چت میکنه برا شما نمیوفته بدون ک اون تل گرام با خطی دیگس 

اگه همون خطو بندازم تو گوشیم تلشو نصب کنم پیامکشم واسه خودم میاد چون با همون خطی که وصله دست منه به نظرت اینجوریم میفهمه

با همون خطی که باهاش وصله و ازش استفاده میکنه  تلگرامو تو گوشیم نصب کردم شماره شو ریختم پیامک ...

پی امی ک میاد واس تل گرامش اونم پاک کردی ...

اگه چتاش برا شما نمیوفته .بدون اون داره از حساب کاربری دیگه استفاده میکنه .میره تو تل خودش اما جایی داره نوشته افزودن حساب کار بری .میره وارد تل دیگه میشه از تریق اون ..ن مخاطبین شما برا اون نمیوفته 

کاش هیچ آرزویی آرزو نمونه 😔
اگه همون خطو بندازم تو گوشیم تلشو نصب کنم پیامکشم واسه خودم میاد چون با همون خطی که وصله دست منه به ...

ببین وقتی ی شماره بزنی .هم پیامش ب خط میاد هم میاد تو پی ام تل گرام .

ببین وقتی ی شماره بزنی .هم پیامش ب خط میاد هم میاد تو پی ام تل گرام .

الان با همون خطی که وصله همون خطو انداختم تو یه گوشی بعد خواستم تلگرامو با همون نصب کنم میگه باید کاربری قبلی رو پاک کنی بعد اینو نصب کنی

خوب کاربری قبلی که مال خودشه نمیتونم حذفش کنم

الان با همون خطی که وصله همون خطو انداختم تو یه گوشی بعد خواستم تلگرامو با همون نصب کنم میگه باید کا ...

این حک کردنه که بخای تلشو تووگوشی نصب کنی ..راحتم میتونی وارد بشی .اشکال از گوشی شماس ..

ولی اگه میبینی تلشو نصب کردی و فقط برات مخاطب میاد و چتی در کار نیست ..این داره از ی حساب دیگه استفاده میکنه ..همزمان ک تلش کار میکنه .از اون ور وارد حساب دیگه میشه ..ببین نوشته افزودن .ینی تو همون تل میتونی وارد تل دیگه شی