2777
2789
عنوان

تعبیر خواب جن

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دیدم قبلا چندبار.واقعی بود مطمئنم.چندبارم تو بیداری....اون خونم اینطوری یود.مطمئنم داشت اون خونه ...

اخه من خونه ی بابامم بودم خیلی خوابشو میدیدم و یه صداهایی هم از بیرون میومد که انگار همه باهم فریاد میزدن

روی نیروی ذهنت تمرکز کن 

روی معرفت خدا 

رسم جوان مردی اینه که کسی که سلاحی برای مبارزه باهات نداره بهش سلاح بده و از پشت خنجر نزن.

پس ایناهم که مخلوق خدا هستن

و اختیارشون دست خداست

تمرکز کن روی اینکه خدا خدای تموم پهلوانای عالمو این آیین پهلوانیه و هرگز کاری نمیکنه که بنده ش اذیت شه و از طرف اینا آسیب برسه بهش.

مگر عزیزم با فالگیر یا .... در ارتباط بوده باشی یا چند وقت استرسو تنهایی کشیده باشی 

به هر حال حدود اعتقاداتت هرچی که هست روش تمرکز کن 

(اکانت دختر خالمه که ایشون پزشک عمومی هستن مال خودم ترکید بعدم دیگه فعلا ک موندگار شدم با همین اکانت )برا کسایی ک میپرسن😘 جمله بزرگان :کسی که میخواد بره یه لقمه م بذار جیبش که بره  و حتی از گشنگی برنگرده !

عزیزم توی خواب دیدی 

خوابا ملاک محکمی نیستن 

واقعیت مهم تره .

از خوابات نترس ولی بدون که حالت روحیتو نشون میدن از خوابات برا این استفاده کن که روحیاتتو بهتر بشناسی .بدن انسان و ناخودآگاه از طریق خواب نیاز ها و مشکلاتشو یاد آدم میندازه

(اکانت دختر خالمه که ایشون پزشک عمومی هستن مال خودم ترکید بعدم دیگه فعلا ک موندگار شدم با همین اکانت )برا کسایی ک میپرسن😘 جمله بزرگان :کسی که میخواد بره یه لقمه م بذار جیبش که بره  و حتی از گشنگی برنگرده !
موقع خواب حتما یجوری بخواب که تنت به شوهرت بخوره یا دستشو بگیر یا پاتو بزن به پاش...یجوری که لمس کنی ...

جدی تاثیر داره حالا من شبا به شوهرم نمیخورم اصلا تا از خواب بیدار نشه با فاصله میخوابم. قبلا هم شنیده بودم نباید برهنه هم خوابید🙁

جدی تاثیر داره حالا من شبا به شوهرم نمیخورم اصلا تا از خواب بیدار نشه با فاصله میخوابم. قبلا هم شنید ...

عزیزم خود من تو خواب خیلی اذیت شدم.یه خونه مساجر بودم تازه عروس اوایل زندگیم خوب شد تا چند ماهه گذشت من تو خواب هی خونه ای توش زنگی میکردم میدیدم که از راهروش در خروجی نصف باز نشون میده محل نمیدا م تا چند ماه شد این خواب که بعد فهمیدم میخواد من از این خونه برم به هرکی میگفتم باور نمیکرد ماجرا هایی داشتم کلا خواستی بقیشم بگم

دخترم یعنی دنیام همسرم یعنی زندگیم
تو امضاتون گفتید کشور مورد علاقتون لندن هست.اینه که پرسیدم کشور لندن هم داریم.و اینکه چطور جاییه.

گرون از نظر اقتصادی باید قوی باشی من چون فارکس کار میکنم از این طریق با اونجا ارتباط دارم

Life is money 
عزیزم توی خواب دیدی  خوابا ملاک محکمی نیستن  واقعیت مهم تره . از خوابات نترس ولی بدون ک ...

نمیدونم چرا همیشه خواب ۳ چیز و میبینم یپهر شب دروغه ولی یک شب در میون دارم خواب جنگ میبینم تو میدون جنگم و دارم مبارزه میکنم دو ساله خواب جنگ میبینم نمیدونمم تعبیرش چیه. یا جنگ میبینم یا جن میبینم یا بچه