2821
2789
عنوان

تکون شدید جنین

587 بازدید | 68 پست

سلام مامانا من ۲۸ هفته ام نی نی خیلی محکم و بد تکون میخوره احساس میکنم داره یکی از اعضای بدنم کنده میشه 

ب نظرتون خطری نداره یا جنین در خطر نیست؟؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم حتما به پزشکت بگو 😢😢😢😢 تنهایی آدم هزار جور فکرو خیال میزنه ب سرش .اگه دختر خالم بود حتما ازش برات میپرسیدم.ان شا الله ک چیزی نباشه

(اکانت دختر خالمه که ایشون پزشک عمومی هستن مال خودم ترکید بعدم دیگه فعلا ک موندگار شدم با همین اکانت )برا کسایی ک میپرسن😘 جمله بزرگان :کسی که میخواد بره یه لقمه م بذار جیبش که بره  و حتی از گشنگی برنگرده !

موردی نیست جوون شیطونه 

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️
مشکلیه یعنی ؟

نه من ۳۱ ۳۲ اینطوری بودم و البته مچاله هم میکرد خودشو بهم پرولوتون داد جلوگیری از زایمان زود رس میگم بگو ک تحت نظر باشی

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند
دوستان ترس انداختن ب جونم

نترس آلان ولی بادکترتم درمیون بذار نگرانی شمه ازهرچی بدتره

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️

من دو روز پیش تو ۳۹هفته دو روز حرکت بچم کم و ضعیف بود داشتم دق میکردم رفتم نوارقلبشو بگیرم همینکه رو تخت خوابیدم انگار بفهمه چناااااان تکونایی میخورد آبرومو برد ماماهه میگفت خانم بچت ک داره تکون میخوره چرا میگی ارومه؟ گفتم بخدا دو روز بود محلم نمیذاشت هرچی ناز میکردم شکممو هر چی صداش میکردم ، موقع نوار قلب دیگه کولاک کرد برای اولین بار بود میدیدم ک رونشو ب شکمم فشار میده شکمم از گردی درمیومد و روش حالت مستطیلی میشد دیگه گفتم دارم میزاعم و میخواستم از ترس گریه کنم ولی وقتش نبود، کلا این حرکتا طبیعیه عزیزم نی نی ها شیطونن بازی میکنن اون تو😍

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز