2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلان و ابدان مثلان چه مشكلي ميتونه مربوط به سن باشه مگه اينكه خود آقا هي سركوفت بزنه و اين رو برتري خودش حساب كنه زندگي بشه جهنم و از هم جدا بشن يا خانواده همسر هي متلك پراكني بكنن در مورد سن خانم و آقا هم با اهميت نده يا همراهي كنه 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

نه 

من کسی رو میشناسم که با خانمی که هفت سال ازش کوچک تره و ازدواج ناموفق و بچه داشته ازدواج کرده 

و خردو در کمال آرامش هستن

البته خانواده پسر قطع رابطه ان

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊

به خود ادما بستگی داره . من ۹ ماه از همسرم بزرگترم و تو ۸ سال زندگی مشترک بابت این موضوع مشکلی نداشتیم .

زنداداشم هم ۲ سال بزرگتره از داداشم که البته تازه ازدواج کردند و نمیتونم نظری بدم درموردشون .

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

اگر از لحاظ بلوغ فکری ، سطح خانواده و فرهنگ ، تحصیلات و شعور والبته قیافه بهم میخورید اصلااااا ایرادی نداره. چون خیلیا از لحاط سنی بهم میخورن ولی چون این موارد رو ندارن جدا میشن. سن وقتی این چندتا مورد وجود داشته باشه فقط یک عدده!

وزن قبلی -> ۷۵ وزن بعدی -> ۷۰ وزن فعلی -> ۶۷ هدف ->۶۰   من میتونمممممم😍😍

اوايل نه ، ولي بعدها مثلا ده سال بعد آره مشكل بوجود مياد 

من تقريبا هر كيو ديدم بعد ها مرده خيانت كرده و طفلي زنه هيچ كاري نتونسته كنه 

بهتره ٥-٦ سال خانم كوچيكتر باشه

گاهي با يك اشتباه نوزده نميشي صفر ميشي 💕
اوايل نه ، ولي بعدها مثلا ده سال بعد آره مشكل بوجود مياد  من تقريبا هر كيو ديدم بعد ها مرده خي ...

خیانت رو که خیلی از مردا میکنن. اکثرا هم از زنهاشون خیلی بزرگترن.‌به ذات آدمها برمیگرده

هیچوقت نفهمیدم تو چطور وقت کردی منو این همه وابسته خودت بکنی :)
خیانت رو که خیلی از مردا میکنن. اکثرا هم از زنهاشون خیلی بزرگترن.‌به ذات آدمها برمیگرده

اون كه درسته به ذات برميگرده 

ولي متاسفانه خانوم ها زود افت ميكنند يائسه ميشن و ،،،،،، ولي مردها هميشه نياز جنسي دارن و لي خانوم ها زود سرد ميشن يكي از دلايل اينه 

گاهي با يك اشتباه نوزده نميشي صفر ميشي 💕