2777
2789
عنوان

ختنه😢

179 بازدید | 9 پست

سلام ۹روزه پسرمو ختنع کردم حلقش نیوفتاده هنوز..هرروز میزارمش تو تشت آب گرم بعدم پماد میزنم ولی نمیوفته دستم میزنم گریه میکنه چیکارش کنم زودتر دربیاد؟

بچه هام نفس هامـــ♥

روز پنجم چکاب نبردی؟؟؟شاید تنگشه مال پسر منو خود دکترش روز پنجم در اورد گف تنگه کافیه دیگه تموم شد رفت

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

واسه پسرمن بعدیازده  روزافتاد منم ازترسم دست نمیزدم تاوقتی کامل خودش افتاد نگران نباش کم کم کنده میشه میفته پمادشو قطع نکن 

اللهم عجل لولیک الفرج (برای ظهورش صلوات )

۹ روز که چیزی نیست عزیزم استرس نداشته باشه.واسه پسر من بعد از بیست روز بلخره افتاد.فقط هواست باشه عفونت نکرده باشه وگرنه به پماد زدنت ادامه بده میوفته خودش.نبری دکتر در بیاره خیلی اذیت میشه گناه داره.

💚خانوم گل72هرکی از من بدش میاد بگه منم ازش بدم بیاد باهم روراست باشیم بهتره😅