2777
2789
عنوان

ارثیه

426 بازدید | 12 پست

پدرم وضع مالیش خوبه

زمین دارن

برای برادرم داره یکی از زمیناشو میفروشه

تا براش خونه و مغازه بگیره اگه بخواد تقسیم کنه یک میلیارد و دویست مال داداشمه

ششصد میلیون مال من ششصد مال خواهرم

ولی فقط میخواد سهمیه داداشمو بفروشه

داداشم نوزده سالشه

ولی من ازدواج کرده ام مستاجرم هم خونه هم مغازه اجاره داریم

شوهرم ارثیه چندانی نداره یه خونه مال داداشش یه خونه مال شوهرم که چون داداشش زودتر ازدواج کرده خونه رو گرفته اون خونه ای ک الان مادرشوهرم هست مال شوهرمه ولی ما اومدیم مستأجری چون زشت بود مادرشوهرم بره مستأجری من برم تو خونش

خودم نخواستم

حوصله جاریمم ندارم پایین خونه من

به مامانم میگم خوب ارثیه منو بده منم خونه بخرم

اول راضی بود الان میگه مادرشوهرتم بده منم یخرده میدم اگه ارثیه مو کامل بده من نیاز به مادرشوهرم ندارم زندگیم خوب میشه

مامانم اینا کم ندارن بازم زمین دارن

چیکار کنم خیلی ناراحتم

کاش راضی بشه

شما جای من بودین چیکار میکردین

چی میگفتین

آخه بدها هم به من برسه من باید بفروشم چون من دوره خونم از مادرم باید جایی زمین داشته باشم ازش استفاده کنم

شوهرم خونه بساز نیس صفر بود پدر نداره

خیلی زحمت. می‌کشه برام چیزی کم نمی‌ذاره

ولی خوب خونه ساختن خیلی پول میخواد

عزیزم لذت زندگی به اینه که خودتون بسازیدش این و میدونم که پدر و مادر بد بچشونو نمیخوان بزار حالا که شوهرت داره تلاش میکنه تو هم خودتو بنداز تومسیر رودخونه خلاف جهت شنا نکن 

بزار شوهرت خودش برات بسازه زندگی رو 

چرا رو پول پدرت حساب باز میکنی پدرت صد و بیست سال عمر کنه نگران نباش به موقع بهت پول میده 

یا قاهر العدو یا والی الولی یا مظهر العجائب یا مرتضی علی ع

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

کاش اصلا معقوله ارثو میراث نبود چقد بده ک پدر و پسر برادر با برادر خواهرو برادر به خاطر ارث به جون هم میوفتن منم بابام زمین زیاد داره خدایا همه چشمشون به اونه خودشون برا زندگیشون هیچ تلاشی نمیکنن فقط منتظر ارث هستن .مخاطب من شما نیستی عزیزم خانواده خودمو میگم ک این پوله لعنتی اون همه محبتی ک بینه خانواده بود رو از بین برده

کاش اصلا معقوله ارثو میراث نبود چقد بده ک پدر و پسر برادر با برادر خواهرو برادر به خاطر ارث به جون ه ...

عزیزم من خودم چشمم به ریالی از پول پدرم نبوده

زندگیمونم از زیر صفر شروع کردیم 

خونه خریدیم کوچیک و یه ماشینم داریم

اومدیم ۲۰۰ تومن جمع و جور کردیم دیدیم خونه شد ۴ برابر چقدر بدویی تا به تورم برسی

۸ ماه پیش طرف تو منطقه مون خونه خرید متری ۲۵۰۰ الان شده ۷ تا ۸ تومن

رو چه حسابی آخه؟؟؟دیگه واااقعا کمک پدر و مادر ا و این سهم الارثها نباشه و بزرگترا دست بچه ها رو نگیرن عمرا بشه خونه دار شد

یه جوون چقدر کار کنه بشه ۴۰۰  یا ۵۰۰ تا یه خونه معمولی تو کرج و تهران اونم تو محله های متوسط بخره

خدایا تنهامون نزار
عزیزم من خودم چشمم به ریالی از پول پدرم نبوده زندگیمونم از زیر صفر شروع کردیم  خونه خریدیم کو ...

گفتم عزیزم مخاطب من شما نیستید.درسته با این وضعیت اقتصادی و کار جوونا برا امرار معاششون نیاز به کمک پدر مادر دارن چ برسه به این ک بخوان خونه بخرن.تمام حرفه من اینه کاش بخاطر پول بی احترامی بین افراد خانواده نشه حرمتا از بین نره بزرگ خانواده آنقدر خوب بلد باشه مدیریت کنه ک افراد خانواده به جون هم نیوفتن.

عزیزم هیچوقت چشمت دنبال ارث ومیراث نباشه وگرنه شوهرت کلا انگیزه شو برای تلاش از دست میده انشالله پدر ومادت 120 سال سایه شون بالای سرتون باشه خودشون به خوشی از مالشون استفاده کنن یکم از شوهرت یاد بگیر  راضی نیست بخاطر مال دنیا مادرشو ناراحت کنه مگه مادر شوهرت از مادر خودت عزیز تره

حدود سه سال مادرم فوت شده پدرم خیلی سال قبل از دنیا رفته برادر هام باغ و ماشین ارثیه از مادرم گرفتن بردن مادرم یک زمین از شوهر خواهرم  خرید گفت برای شما سه خواهر  باهم تقسیم کنید درحق شما ظلم شده مادرم از دنیا رفته حالا سه سال خواهرم با شوهرش نمی فروشن میخوان زمین  بالا  بکشن کسی من راهنمایی کنه  فقط زمین سندش دست منه چه فایده 😑

حدود سه سال مادرم فوت شده پدرم خیلی سال قبل از دنیا رفته برادر هام باغ و ماشین ارثیه از مادرم گرفتن ...

سلام مگه قولنامه نکردید اون موقع؟ سند دست شماست اونا هبپیچ کاری نمیتونند بکنند

سلام مگه قولنامه نکردید اون موقع؟ سند دست شماست اونا هبپیچ کاری نمیتونند بکنند

سلام سند دست من ولی به اسم خواهرم هست چه فایدهدست به هیچی بند نیست یک کاغذ میتونه المثنی بگیره  ارث پدری هم با جعل امضا من انجام شهیکسال دادگاه رفتم نشد ثابت کنم😥😥😥

سلام سند دست من ولی به اسم خواهرم هست چه فایدهدست به هیچی بند نیست یک کاغذ میتونه المثنی بگیره   ...

وای خدا. چجوری ارث رو به ناحق میخورند.

برادر منم توی بیمارستان از پدر بیمارم قولنامه گرفته. پدر و مادرم فوت شدند. نمیدونیم قولنامه رو محضری کرده یا نه. اصلا اعتباری داره یا نه.

یعنی ممکنه برادرم ارث ما رو بالا بکشه؟  

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز