2777
2789
عنوان

خواهرم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 46 پست

خواهر بیچاره منم یک سال پیش کلی طلا داش فروخت کذاشت بانک بعد از یک سال خونه بخره قیمت طلا رفت بالا  خونه هم همینطور دیگه با پول وامش نمی تونه خونه بخر ه فقط کلی ظرر کرد عصری کلی گریه می کرد ۳ تا سکه فروخت ۳۷ میلیون 😢😢😢😢

واقعا مستاجری چیز مهمی نیستا!!!  خداروشکر تن سالم داریم والا... من باوجود مستاجریم وداشتن بچه و ...

احسنت خیلی روحیت خوبه عزیزم انشاالله هرکس هرچی میخواد خدا بعدازسلامتی بهش بده

لطفا برای سلامتی مادرم صلوات.الهم صل علی محمد و آل محمد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا مستاجری چیز مهمی نیستا!!!  خداروشکر تن سالم داریم والا... من باوجود مستاجریم وداشتن بچه و ...

خوش به حالتون.بچه ها حالم با دلداریاتون بهتر شد.باید به خواهرم هم نشون بدم.طفلی خیلیییی حالش بد بود

شاگرد شوهرم مرده طفلک تیکه تیکه پول جمع کرد 12 سال تمام... حالا که پولش رسید خونه بخره... خونه دوبرابر شد.. واسه اون دردناکتره که چندسال به امیدی پول جمع میکردن

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
خواهر بیچاره منم یک سال پیش کلی طلا داش فروخت کذاشت بانک بعد از یک سال خونه بخره قیمت طلا رفت بالا&n ...

خواهر منم میخواست بخره ولی قیمتا تو همین یه ماهه  سر به فلک کشید.خیلی ناامید شده

آخه فامیل هی بهش سرکوفت میزنن که نخریدی نخریدی .خیلی به آبجیم فشار میاد

بی خیال حرف مردم باید شد . باور کن برای خود منم سخته وقتی همه ی اطرافیان خونه دارند حتی ادمایی که خیلییی کم سن و سال ترند و تازه ازدواج کردند . 

ما از اول ازدواج هیچ حمایتی از طرف خانواده هامون نداشتیم .حتی همه خرج عروسی رو خودمون دادیم  با این حال سعی میکنم بهش فکر نکنم . مثبت اندیش باشم و به داشته هام فکر کنم . در عین حال برنامه ریزی هم بکنم شااااید در اینده بشه خونه ای تهیه کرد.

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

خواهر بیچاره منم یک سال پیش کلی طلا داش فروخت کذاشت بانک بعد از یک سال خونه بخره قیمت طلا رفت بالا&n ...

منم همینکه طلامو گرمی 160 فروختم دوماه بعدش شد 500 😐 اوایل غصشو هوردم ولی گفتم به درک غصه بخورم خودمو مریض کنم... فرض کنم اصلااز قبل نداشتم طلا

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
منم امیدی به خونه خریدن ندارم ولی جدیدا میگم خدایا توبخوای میشه پس بخواه برای همه امیدم فقط به خداست ...

منم امشب کلی با خواهرم حرف زدم بهش گفتم توالت به خدا باشه امید تو از دست نده ولی زیاد اثر نکرد

خوش به حالتون.بچه ها حالم با دلداریاتون بهتر شد.باید به خواهرم هم نشون بدم.طفلی خیلیییی حالش بد بود

تازه بهش بگو از طرف من که ما  چهل تومن جمع کرده بودیم امسال بذاریم رو رهن خونه که رهن کامل بشه و اجاره ندیم ، که دیدیم شرایط مالی خانواده همسر خوب نیست و با کمال میل بهشون چندساله قرض دادیم 😉 

دلتون خوش و تنتون سالم باشه ان شاالله . مال دنیا مهم نیست 

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

آخه فامیل هی بهش سرکوفت میزنن که نخریدی نخریدی .خیلی به آبجیم فشار میاد

برادر شوهرم کلی سختی کشیدخونه خرید ماشین خرید ولی چه فایده خودش بعد از یکسال سرطان گرفت افتادکنج خونه بعدازکلی شیمی درمانی آخرش هم بنده خدا توسن ۴۳ساله گی فوت کرد من ازخداسلامتی میخوام همیشه ازخداسلامتی بخواین که بزرگترین نعمت خداست وهمیشه ودرهمه حال شاکروشکرگذارخداوندباشین چونفقط خداست که میدونه چی به صلاح بندشه

لطفا برای سلامتی مادرم صلوات.الهم صل علی محمد و آل محمد