2777
2789
عنوان

خواهرم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 46 پست
انشاالله هرچی که به صلاحش هست همون بشه اول سلامتی خودش وخانوادم بعد هم انشاالله هرچی میخوادخدابهش بد ...

خانوادشون

لطفا برای سلامتی مادرم صلوات.الهم صل علی محمد و آل محمد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ایشالا همه مستاجرا خونه دارشن

خیلی سخته

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
حالا انقدرم غصه نداره ها 😊 منم ۸ ساله مستاجرم و به احتمال زیاد نمیتونیم با این قیمتا دیگه خونه دار ...

همچنین من عزیزم ۱۴ساله مستاجریم ولی خداروشکر میکنم درهمه حال فقط میخوام سلامت باشیم همه خانواده ..همین

لطفا برای سلامتی مادرم صلوات.الهم صل علی محمد و آل محمد 
حالا انقدرم غصه نداره ها 😊 منم ۸ ساله مستاجرم و به احتمال زیاد نمیتونیم با این قیمتا دیگه خونه دار ...

آخه فامیل هی بهش سرکوفت میزنن که نخریدی نخریدی .خیلی به آبجیم فشار میاد

واقعا مستاجری چیز مهمی نیستا!!!  خداروشکر تن سالم داریم والا... من باوجود مستاجریم وداشتن بچه و نداشتن هیییییچ پشتوانه مالی یا هیچ ارثیه ای ک بخواد بهمون برسه... بازم امیددارم وغصه دار نیستم

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
همچنین من عزیزم ۱۴ساله مستاجریم ولی خداروشکر میکنم درهمه حال فقط میخوام سلامت باشیم همه خانواده ..هم ...

ان شاالله همه تنشون سالم و دلشون خوش باشه . خونه دار هم بشند به امید خدا

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

آخه فامیل هی بهش سرکوفت میزنن که نخریدی نخریدی .خیلی به آبجیم فشار میاد

فامیل چه بسیار چی میگن.... فامیلای ماهم همه خونه دارن فقطما نداریم

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
همچنین من عزیزم ۱۴ساله مستاجریم ولی خداروشکر میکنم درهمه حال فقط میخوام سلامت باشیم همه خانواده ..هم ...

میبرم این تاپیک رو به خواهرم نشون میدم بلکه باز تو دلش امید زنده بشه .ممنونم

منم مستاجرم  😢ناراحتم به رو خودم نمیارم   خدا سلامتی بده  

والا خیلی ها پیر شدن خونه دار نشدن

مادربزرگم توی مستاجری فوت کرد

همس میگفت دلم میخواد پامو توی خونه خودم دراز کنم

خدابیامرز نمیدونم چرا بدنیا اومد

همش سختی کشید بعد مرد

😞😞😞😞