2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوقلوباردار بودم خواب مادرم که فوت کرده را دیدم بهم گفت تو میری سونوگرافی دکتر بهت میگه بچه هات دخترند ولی اشتباه میگه بچه ها ت دختر و پسر هستند،جالبه که همین طور هم شد درحالیکه من در دوران بارداری سه بار و سه جای مختلف سونو رفتم و همه گفتند هر دو بچه دختر هستند

من دیشب خواب دیدم دور حرم امام رضا رو آب گرفته و یجا جمع شده ...ومن از سریه ساختمون به امام رضا سلام دادم ...البته بعدش تو نستم برم تو آب و برم حرم.......و نکتش اینه ک من امشب از خبر شبانگاهی  شنیدم ک خراسان رضوی آبگرفتگی شده...یه جورایی صادقه خوابم مگه نه؟؟؟؟

[QUOTE=86932765]چند بار شده خواب دیدم و اتفاق افتاده[/QUOT پس شما هم دیدین

بله یه بارش رو برای دوستم که یه خواب ابتدایی بود ولی به عینه و با جزئیات اتفاق افتاد و یکیش رو هم برای کسی که نمیشناختمش توی محله ی قدیمیمون

کج کلاه خان یارمه
برای بقیه هم دیدین؟

آره یه بار خواب دیدم خواهر و مادر یکی از همسایمون تو تصادف فوت شدن

دقیقا فردا عصرش تو کوچه دیدم صدای جیغ میاد رفتم بیرون شنیدم میگن خواهر و مادرش داشتن از یه شهر دیگه میومدن تضادف کردن و مردن