2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من دوقلوباردار بودم خواب مادرم که فوت کرده را دیدم بهم گفت تو میری سونوگرافی دکتر بهت میگه بچه هات دخترند ولی اشتباه میگه بچه ها ت دختر و پسر هستند،جالبه که همین طور هم شد درحالیکه من در دوران بارداری سه بار و سه جای مختلف سونو رفتم و همه گفتند هر دو بچه دختر هستند

من دیشب خواب دیدم دور حرم امام رضا رو آب گرفته و یجا جمع شده ...ومن از سریه ساختمون به امام رضا سلام دادم ...البته بعدش تو نستم برم تو آب و برم حرم.......و نکتش اینه ک من امشب از خبر شبانگاهی  شنیدم ک خراسان رضوی آبگرفتگی شده...یه جورایی صادقه خوابم مگه نه؟؟؟؟

[QUOTE=86932765]چند بار شده خواب دیدم و اتفاق افتاده[/QUOT پس شما هم دیدین

بله یه بارش رو برای دوستم که یه خواب ابتدایی بود ولی به عینه و با جزئیات اتفاق افتاد و یکیش رو هم برای کسی که نمیشناختمش توی محله ی قدیمیمون

کج کلاه خان یارمه
برای بقیه هم دیدین؟

آره یه بار خواب دیدم خواهر و مادر یکی از همسایمون تو تصادف فوت شدن

دقیقا فردا عصرش تو کوچه دیدم صدای جیغ میاد رفتم بیرون شنیدم میگن خواهر و مادرش داشتن از یه شهر دیگه میومدن تضادف کردن و مردن