2777
2789
عنوان

نامزدم میگه هیشکی دوست نداره

462 بازدید | 20 پست

بچه ها نامزدم هردفعه میاد خونمون میگه هیشکی دوست ندداره

منم اعصابم خورد شد امشب گفتم چه حرفیه،؟مگه میشه داداشم دوسم نداشته باشه

میگه اخه باهات اینجوری میکنن اونجوزس میکنن

منم گفتم چه حرفیه اگه اینجوریه خواهرتوهم ترو دوست نداره چون همیشه میره تو اتاق 

چرا اینجوری میگه؟؟؟؟؟

اخرشم گفتم تو به فکر دوست داشتن خودت باش نه بقیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اوناس كه بي فكر حرف ميزنه فقط تا جوابشو بدي قاطي ميكنه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

مهم خودتی

حس می کنی دوست دارن خانواه ات؟

بعد هم حتی اگه حس می کنی کم دوست دارن هم اصلاااا نباید اجازه بدی به نامزدت که از حدش تجاوز کنه و در مورد  این مسایل حرف بزنه و مانور بده

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
نمیدونم،حس میکنم میخواد سردم کنه نه،؟

بعید نیستا

همسر من اوایل عقد به بابام حسودی می کرد😅😅 چون رابطه من و بابام خیییلی نزدیک بود و عاشق بابام بودم

البته این طوری به روش نامزد شما نبود بروزش ...به شکلهای دیگه بود

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون

من یه بار تو خونه بابام جمع بودیم زن داداشم گفت شما چجور خواهر برادری هستید با همدیگه روبوسی نمیکنید(آخه من شهر دیگه زندگی میکنم دوماه یه بار میرم اونجا و اینکه کلا روم نمیشه با داداشم رو بوسی کنم و حتی بابام. بابام فقط پیشونیمو بوس میکنه هر سری) در کمال تعجب دیدم همسرم هم تایید کرد حرفشو

منم گفتم ما مشکلمون اینه که واسه بقیه فیلم بازی نمیکنیم عوضش موقع اش جونمونو واسه همدیگه میدیم این خیلی بهتره که تو ظاهر قربون صدقه بریم ولی پشت سر زیرپای همدیگه رو بکشیم

خودشون فهمیدن منظورم با اوناس

دوتایی تو افق محو شدن

شوهر منم از این حرفا میزنه، از علاقه زیاده، میخواد بگه تو دنیا من از همه بیشتر دوست دارم، منم همیشه با خنده باهاش برخورد میکنم خودشم خندش میگیره، خودتو درگیر این چیزای بی اهمیت نکن،حساسیت نشون نده بدتر میکنه

آره بنظرم،یه دوست دارم شوهرش اینجوریه،اصلا نمیزاره دختره با خواهرش رفت آمد کنه،میگه اون کوچیکتر از توئه ولی به تو احترام نمیزاره مثلاً چرا تو سره پا بودی بهت گفت آب بیار،خودش می‌رفت میخورد،یا میگه مامان بابات برا خواهرت خوبن براش خوب خرج میکنن اما برا تو نه.دوستم همه اش ناراحته از این موضوع