2777
2789
سلام گلم بهتره ببریش پیش متخصص کودکان ببینی اون چی تجویز میکنه ....بیومیل و ببلاک خیلی خوبن

سلام عزیزم، آخه ببلاک کامفورت می‌خورد ولی دیگه نمیخوره انگار مزش رو دوست نداره، بهش دارم دو روزه بیومیل پلاس میدم ولی شک دارم خوب باشه آخه یبوست شده

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چی بهش میدادی؟ 

از نان معمولی بگیر تا نان اچ آر....بیومیل آپتامیل ببلاک ای آر و اچ آر....همه رو امتحان کردم براش آخرش بردمش دکتر فهمید ک آلرژی ب شیر خشکش و محصولات گاوی تخم مرغ و بادام داره ک باید شیر خشک مخصوص میخورد با هزار بدبختی براش پیدا کردیم و شیر خشک مخصوص گرفتیم اسمش یادم رفته ولی شیرخشکش خارجی بود و خیلی بد مزه و بد بو بودش

از نان معمولی بگیر تا نان اچ آر....بیومیل آپتامیل ببلاک ای آر و اچ آر....همه رو امتحان کردم براش آخر ...

من الان دوروزه دارم بیومیل پلاس میدم ولی یبوست شده نمیدونم چه کار کنم تونت خوندم تروویتال برای یبوست خوبه نمیدونم چه کنم!!؟ ؟؟

4شنبه واکسن 4ماهگیشو زدم 

الهی بگردم پس خیلی کوچیکه ....امشب شیرخشکش رو کمی رقیق کن ...دیگه روبه تابستون داریم میریم از عطاری ترنجبین بگیر تمیزش کن کمی آب قاتیش کن بده هر روز یا یک روز درمیون بخوره خیلی خوبه خنکه ....و کمتر یبوست میکنع ...من ب بچه هام وقتی یبوست میکردن فلوس میدادم