2777
2789

لحظه لقاح کروموزوم اسپرم جنسیتو تعیین کرده. 

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اره... خاست خدا

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

موقع بسته شدن نطفه جنسیت تعیین میشه

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

آره،رژیم غذایی بگیر،دمنوش رازیانه و عرق رازیانه بخور چون پر از هورمونهای زنانه ست

در تاریخ۱۳۹۸/۲/۳۱بی بی چکم مثبت شدخداروشکــر😍😍😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه😍

اول خواست خدا

دوم اینکه قبل از نزدیکی خودتو با ابوسرکه بشوری

و سردی بخوری و۲-۳روز قبل از روز تخمکگذاری نزدیکی کنی و دفعه بعد هم ۳-۴روز بعد از روز تخمکگذاری نزدیکی کنی....و اول آقا ارضا بشن و بهتره شما ارضا نشی

من شوهرم میگه اولی پسر باشه بعدی دختر ولی من دختر میخوام البته طبق قانون احتمالات بی بی م وقتی مامانم و خواهرم بچه اولشون دختره و داداشای شوهرمم بچه اولشون دختره بچه ماهم دختر خواهد بود مگر اینکه خدا بخواد به شوهرم حا بده😂

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

کروموزوم های اسپرم x یا y هستن و تخمک فقط xx. بستگی داره کدوم اسپرم سریع تر به تخمک برسه. اگه y باشه پسر میشه اگه x زودتر برسه بچه دختر میشه.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel