2777
2789
عنوان

کی مثل روز اول عاشق شوهرش هست ؟

340 بازدید | 39 پست

به اول ازدواج که فک میکنم ذوق مرگ میشم..کاش اون حس وحال همیشه بود ...چقد عشقولانه...بیاین بگین چیکار کنیم حس و حال اون روزا برگرده...هر چند محاله

مننننن😍😍😍😍

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بیشتر از اولشه روز ب روز بیشتر

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مث اول عاشقشم ولی خب دیگه مث قبل نیست ک ندید بدید باشم وقتی میبینمش قلبم ز جا در بیاد ولی هنوزم مث قبل دوسش دارم 

برای ۱۱ همین بار قطع کار بری شدم 😑😑😑😑نی نی یار بخدا دیگه خط برا هیچکدوم خواهر برادرامم نمونده لطفا این کارو نکن با من 😉مرسی اه 

نمیشه که مثل روز اول بمونه...چی تغییر نمیکنه تو این دنیا که اون تغییر نکنه

الانم میتونی یه نوع دیگه دوسش داشته باشی

کنار آشیانه ی تو آشیانه می کنم/فضای آشیانه را پر از ترانه می کنم/کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای/و من برا ی زندگی، تو را بهانه می کنم
من مث اول عاشقشم ولی خب دیگه مث قبل نیست ک ندید بدید باشم وقتی میبینمش قلبم ز جا در بیاد ولی هنوزم م ...

دوست داشتن که هست ولی اون حس وحال چیز دیگه بود ...اصلا یه جذبه یه امید وانرژی خاصی با آدم میده