2777
2789
عنوان

عشق

163 بازدید | 15 پست

خدایا من میدونم که تو من رو به عشقم میرسونی

من مطمئنم که با یه دست روی قلبم میمیرم

من جز وصالش آرزویی ندارم

دنیا بعد 5 سال دیوونگی عاشقانه اون رو به من بدهکاره.

من دوبار تو زندگیم عاشقش شدم و تنها مرد زندگی من خواهد بود.

خدایا من باور دارم که به دستش میارم.

معجزه ی منه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوش به حالت عزیزم... طاقت ندارم دیگه!!!! به خدا خیلی سخته

ای بابا، ببینم الان با هم هستید؟ اگر هستید،از این لحظاتت لذت ببر، برید بگردید، حرف بزنید،وقتی میری سر زندگی،یکم سخت تره،مشکلات هست،بشور و بپز هر روزه هست،اخم و تخم و دیدن خستگی همدیگه هست، دیگه کمتر این لحظاتو پیدا می کنی،که البته اون موقع عشق شکل دیگه ای پیدا میکنه،صمیمیت و یکدلی جوابتو میده، باید صبور باشی. درکت می کنم،منم از طولانی شدن خیلی ناراحت بودم،ولی به صبرش ارزید، تازه میگم الکی چقدر خودمو حرص دادم،اون موقع که عاشقانه تر بود.

هستیم ولی مثل دوتا دوست تاپیک قبلیمو بخونی متوجه میشی

ببین من شوهرم اون موقع که دوستم بود،بهم گفته بود قصد ازدواج نداره میخواد بره خارج،ولی بالاخره اسیر محبت های من شد، و اومد خواستگاریم بعد  سه سال البته من دیگه ازش سرد شده بودم می خواستم دیگه ولش کنم دو جلسه باهاش سرد حرف زدم،زنگ نزدم فهمید،اومد سراغم و یک چیز دیگه،دوستم یک دعایی یادم داد گفت 70 بار بخونم، جوابمو میگیرم، فرداش ازم خواستگاری کرد. این بود.
 صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لا يَرْجِعُونَ‌

شاید مثل من جواب بگیری.

ببین من شوهرم اون موقع که دوستم بود،بهم گفته بود قصد ازدواج نداره میخواد بره خارج،ولی بالاخره اسیر م ...

اینم حرف ازدواجو نمیزنه

ولی همش پیام میده و حضوری همو میبینیم.

مرسی از راهنماییت

من آرزویی جز رسیدن بهش ندارم

با تموم وجودم میخوامش

اینم حرف ازدواجو نمیزنه ولی همش پیام میده و حضوری همو میبینیم. مرسی از راهنماییت من آرزویی جز رسی ...

همین الان بخون،شاید فرجی شد،میدونم چه حسی داری،دعا می کنم سریع از این بلاتکلیفی دربیایی.