2777
2789
عنوان

کسی روانشناس هست اینجا

196 بازدید | 27 پست

آگه ۲۵ سالته باشه یه خواستگار داشته باشی که خوشت نیاد وتا الان خواستگار زیادی نداشته باشی باید چیکار کنی؟ 

کلینیک زیبایی تو تهران بدون تبلیغات میشناسین بگین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم‌من روانشناسم. ولی خواهشا با اجبار تن به ازدواج ندین. بحث یه عمر زندگیه‌. تازه سنی هم ندارین. 

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
گلم‌من روانشناسم. ولی خواهشا با اجبار تن به ازدواج ندین. بحث یه عمر زندگیه‌. تازه سنی هم ندارین.&nbs ...

تا الان موقعیت خوبی پیش نیومده چقدر احتمال هست که بعدش پیش بیاد به علاوه که سنم داره بیشتر میشه

کلینیک زیبایی تو تهران بدون تبلیغات میشناسین بگین

سلام خواهر

من روانشناس نیستم و روانشناس هم سراغ ندارم ولی یه آقای مهندسی هستن که مشاور تحصیلی در مقاطع مختلف هستن، چون شاگردای خانم زیاد داشتن فکر کنم راهنمای خوبی باشن. اگر خواستید شماره یا آدرس تلگرامش رو بهتون بدم.

باید اولویت هاتو در نظر بگیری. شرایط مجرد موندن رو داری. اون اقا در کل شرایط ازدواج رو داره و فقط شما نمی پسندی یا در کل شرایطش مناسب نیست. اصلا شرایط شما برای ازدواج با شرایط فعلی و اینده هم خوانی داره یا نه

اگر از آسمان باران آزادی می بارید. بعضی بردگان را می دیدم که با خود چتر حمل می کنند. افلاطون

به نظر من

قرار نیست که خودتو بدبخت کنی

اگه موقعیت خوب نشد برات ازدواج نکنی بهتره تا اینکه ازدواج کنی و بدبخت شی و به فکر طلاق و ... باشی

هر وقت اونی اومد که خوشت اومد از شرایطش ازدواج کن

تا الان موقعیت خوبی پیش نیومده چقدر احتمال هست که بعدش پیش بیاد به علاوه که سنم داره بیشتر میشه

خب بنظرت مجرد موندن بهتر از بدبخت شدن نیست؟

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
2790
2778
2791
2779
2792