waranam مدیر استارتر عضویت: 1397/12/03 تعداد پست: 646 عنوان کم وزنی بچه 104 بازدید | 12 پست سلام خانومادخترخاله م به نت دسترسی نداره من براش تاپیک زدم لطفا اگه اطلاعاتی دارید حتما کمک کنید مرسی بچه ش ۹ماهشه و وزنش ۸کیلو ،قدش دقیق یادم نیست اما دکترگفته یکی دوسانت از حد نرمال کمتره خیلی نگرانه لطفا اگه تجربه ای دارین بگید کاربری مشترک دو دخترخاله😊 1398/01/25 | 20:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
waranam مدیر استارتر عضویت: 1397/12/03 تعداد پست: 646 از شیرخودش بهش میده(شیرخشک نمیخوره) در روز هم سه بار بهش غذا میده( فرنی و ...) کاربری مشترک دو دخترخاله😊
نیکییییی عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 4929 شربت تقویتی بهش بده زینک و فرو گلوبین سوپ ماهیچهعدسی با گوشت و بلغور و سیب زمینی و دال عدس بپزه له کنه و در آخر کره بریزهحریره بادام.شیر برنج شیر خشک هم کمکی بده ❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)
ریحون12 عضویت: 1395/03/01 تعداد پست: 992 تو فرنیش سویق کامل بریزه عالیه واسه رشد بچه مامان 3 تا فرشته که یکیشون آسمونی شده❤️
fatemoham عضویت: 1397/03/25 تعداد پست: 947 من امروز براش شير خشك گرفتم تا بهش بدمعلاوه بر شير خودمسويق هم گرفتم برای سلامتی بابام و مشکل داداشم یه صلوات بفرستین لطفا
waranam مدیر استارتر عضویت: 1397/12/03 تعداد پست: 646 شربت تقویتی بهش بده زینک و فرو گلوبین سوپ ماهیچه عدسی با گوشت و بلغور و سیب زمینی و دال ... خیلی ممنون ببخشید این داروهای تقویتی که گفتین حتما نیاز به تجویز پزشک داره ؟ کاربری مشترک دو دخترخاله😊
نیکییییی عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 4929 خیلی ممنون ببخشید این داروهای تقویتی که گفتین حتما نیاز به تجویز پزشک داره ؟ نه از داروخانه بگیره بهش میدن زینک هم تقویتی هست هم اشتها رو بهتر میکنه تو غذاهاش و سوپ هاش از قلم و کره بگو استفاده کنه ❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)
waranam مدیر استارتر عضویت: 1397/12/03 تعداد پست: 646 من امروز براش شير خشك گرفتم تا بهش بدم علاوه بر شير خودم سويق هم گرفتم میگه اگه شیرخشک بخوره شاید بدعادت بشه و دیگه شیرخودم رو نخوره، نی نی شما چند ماه ست؟ به شیرخشک عادت کرده؟ کاربری مشترک دو دخترخاله😊
نیکییییی عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 4929 پای مرغ هم منبع بیار زیادی از کلسیم هست بگو بگیره تمیز بشوره و براش بپزه عصارش رو تو تمام سوپ هاش بریزه برای قدش خوبه ❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)
waranam مدیر استارتر عضویت: 1397/12/03 تعداد پست: 646 نه از داروخانه بگیره بهش میدن زینک هم تقویتی هست هم اشتها رو بهتر میکنه تو غذاهاش و ... بله حتما، مرسی منظورتون کره محلی هست یا همون کره های سوپرمارکتی؟ کاربری مشترک دو دخترخاله😊
fatemoham عضویت: 1397/03/25 تعداد پست: 947 میگه اگه شیرخشک بخوره شاید بدعادت بشه و دیگه شیرخودم رو نخوره، نی نی شما چند ماه ست؟ به ... ١٤ماهه تازه امروز خريدم براشتازه بدبختي شيشه هم نميگيرهدكتر دادهنميدونم چه كار كنم... برای سلامتی بابام و مشکل داداشم یه صلوات بفرستین لطفا
waranam مدیر استارتر عضویت: 1397/12/03 تعداد پست: 646 ١٤ماهه تازه امروز خريدم براش تازه بدبختي شيشه هم نميگيره دكتر داده نميدونم چه كار كنم... عزیزدلم خداحفظش کنه😘😘 انشالله که سالم و سلامت باشه کاربری مشترک دو دخترخاله😊
نیکییییی عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 4929 بله حتما، مرسی منظورتون کره محلی هست یا همون کره های سوپرمارکتی؟ اگه کره محلی بریزه که خیلی عالیهدر دسترس نبود معمولی ها رو بریزه ❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)