2777
2789

اگر هزینه اش مناسب باشه, فکر کنم استقبال کنند.

از پسر جوانمرد هم دعوت کنید

📢📢آقا هستم،کاربرآقاست.آقاهستم.کاربر آقاست پس لطفا در ریپلای کردن دقت کنید, تو به من احترام میگذاری و منم به شما احترام میگذارم،چون میخام یکی مثل تو باشم  تو به من توهین میکنی اما من به شما توهین نمیکنم چون نمیخام یکی مثل تو باشم  اینجا عضو شدیم برای استفاده از تجربه و تفاهم همدیگه, باهم دشمنی که نداریم و به خاطر تو خودمم رو زیر سوال ن خواهم برد. میدونم شاید تند رفتم؛ ولی سرعتم غیرمجاز نبود , هرگز ازت سبقت نگرفتم. اما تو............ اما تو؛  اماتو آنقدر با گذشت بودی که از من هم گذشتی.........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید میپرسم الان شما خودتون ازش درامدم دارین؟ درامدش خوبه؟ بعد درامدش ماهانه هست روزانه هست؟ کلا ی ...

چه سوال خوبی

📢📢آقا هستم،کاربرآقاست.آقاهستم.کاربر آقاست پس لطفا در ریپلای کردن دقت کنید, تو به من احترام میگذاری و منم به شما احترام میگذارم،چون میخام یکی مثل تو باشم  تو به من توهین میکنی اما من به شما توهین نمیکنم چون نمیخام یکی مثل تو باشم  اینجا عضو شدیم برای استفاده از تجربه و تفاهم همدیگه, باهم دشمنی که نداریم و به خاطر تو خودمم رو زیر سوال ن خواهم برد. میدونم شاید تند رفتم؛ ولی سرعتم غیرمجاز نبود , هرگز ازت سبقت نگرفتم. اما تو............ اما تو؛  اماتو آنقدر با گذشت بودی که از من هم گذشتی.........
ببخشید میپرسم الان شما خودتون ازش درامدم دارین؟ درامدش خوبه؟ بعد درامدش ماهانه هست روزانه هست؟ کلا ی ...

بورس در امد ثابت نداره که روزانه یا ماهانه باشه همیشگیم نیست مثلا ازفروردین 97 تا مهر به شدت بازار خوب بود از مهر ریزش کرد ودوباره از اسفند 97 رشد بازار شروع شد الانم عالیه دقیقا یادگیری برا اینه که شما نقطه ورود و خروجتونو به بازار و سهمای مختلف بدونید و وقتی بازار داره ریزشی می شه خروج بزنید البته این برا کارکردن کوتاه و میان مدتیه کسانی که می خوان بلند مدتی کارکنند سهم می خرن و می ندازن کنار نگاهشم نمی کنند و اما در مورد خودم من معمولا بلند مدتی کار نمی کنم از ابتدای اسفند 97 تا الان 30 در صد از بازار سودگرقتم (که البته بازار خوب بوده و منم محتاطم )

بورس در امد ثابت نداره که روزانه یا ماهانه باشه همیشگیم نیست مثلا ازفروردین 97 تا مهر به شدت بازار خ ...

ومطمئنا  اگر بخوام کلاس اموزشی برگزار کنم فعلا تا بازار صعودیه این کارو نمی کنم وقتی بازار نزولی شد و وقتم خالی شد این کارو می کنم 

من تازه واردم میشه راهنماییم کنید

به عنوان اولین فعالیتم عرضه اولیه خریدم

سوالم اینه الان شرکت های فعالی هستن که من ازشون سهام بخرم؟ یا باید منتظر باشم که اعلام کنن فعال شرکت فعال شده؟ یعنی خرید در هر لحظه امکان داره؟

خدا جون شکر، عاشقتم   
من تازه واردم میشه راهنماییم کنید به عنوان اولین فعالیتم عرضه اولیه خریدم سوالم اینه الان شرکت های ...

عزیزم من پک اموزش ۰تا ۱۰۰ ،نخبگان بورس و دارم ،میفروشم خواستی پیام بده

من تازه واردم میشه راهنماییم کنید به عنوان اولین فعالیتم عرضه اولیه خریدم سوالم اینه الان شرکت های ...

ببخشید دیر جواب می دم خوب کاری کردید تا اموزش ندیدید فقط و فقط عرضه اولیه بخرید بله شما یوزرو پس انلاین که بگیرید درهر زمانی از منزل می تونید خرید کنید