سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
مبااارکه عزیزم من تو اون یکی تاپیکت بودم اول گفتی عددش 25 هست که 😉
ارههه خورده بود تو پرمها،شوهرم جواب آز دستکاری کرده بووود،خودم همینجوری رفتم تو سایت ببینم یهو دیدم ۱۲۸🤣حالا نیومده خونه نمیدونم به رو خودم بیارم یا نههه🤣
مبارکه گلم چند روز تاخیر دارید منم بعد ده روز تاخیر امروز بی بی هاله انداخته چه علائمی دارید
منم بعد نه روز بیبیم دوخط شد،کمرر دررد دو قدم راه میرم کمرم درد میکنه که اصلا درد نمیکرد،گاها حالت تهوع،من لک لانه گزینه خیییلی کم هم دیدم،روز ده فروردین،دیروز دل دردم داشتم امروز ندارم
منم بعد نه روز بیبیم دوخط شد،کمرر دررد دو قدم راه میرم کمرم درد میکنه که اصلا درد نمیکرد،گاها حالت ت ...
من استخوان پام خیلی درد میکنه با سینه و تخمدان هام دیروز که توان گرفتن کنترل تلویزیون را نداشتم امروز بی بی زدم بعد رفتم خوابیدم دیدم هاله داره حالا نمیدونم بدم آزمایش یا چند روز دیگه برم
مبارکه ان شاالله به سلامتی بغلش کنی از موئدت ۹ روز گذشته عدد بتا ۱۲۸؟اگه اره بتا خیلی کمه تکرار ...
ازمایشگاه دانش تهران رفتم،سایت داره،برگه pdfدستکاری کرده بود ادیت کرده با فتوشاپ،برم دکتر ببینم چی میگه ،من نزدیکای پریودیم رابطه محافظت نشده داشتم فک کنم بر همون بتام پایینه