2777
2789
عنوان

جاری

484 بازدید | 26 پست

خانما من یک جاری دارم که خودشو خیلی زرنگ و همه چیز دان میدونه خیلی خودشیرین و پررو و رک هس ...به همه چی اظهار نطر میکنه حتی ازش نظر نخوای چه مرد باشه چه زن فوری میپره وسط بحث حتی چیزی راجبش ندونه لجاجت و پافشاری میکنه رو حرفاش...کلا میخاد از همه چی با خبر باشه فصولی میکنه مثلا حتی ساعت اومدن عموی همسرم به خونه مارو هم میپزسه....خیلی حسودی میکنه مثلا یک انگشتر دستم ببینه اونم میره میخره کلا اهل مقایسه هس ...منم خیلی ادم خجالتی ام برعکس اون که یه چیز کوچیک ناراحتش کنه همه میفهمن اما من درون خودم میریزم و نمیگم...کلا ازش خوشم نمیاد تو جمع ها خیلی بهم نیش میزنه دایم از خودش تعریف میکنه مثلا تو جمع میگه من از فلانی که من باشم خوشگلتر شده بودم تو عروسی درصورتی که اصلا اینطور نبود و من از این حرفاش ناراحت میشم یا مثلا میبینه من پالتو زرشکی پوشیدم بهم میگه الان بیرون هرجارو نگاه میکنی زرشکی پوشیده در صورتی که خودش همیشه سیاه میپوشه و تیپی هم نداره....کلا ازش خوشم نمیاد دوس ندارم ببینمش رو اعصابمه جوری که حتی نمیخام همسرم ببینتش یا بهش توجه کنه چه کنم؟ من جاری دوم تازه عروسم اون ۱۵ ساله عروسشونه از نطر تحصیلات و موقعیت اجتماعی و خانواده و مالی من از اون سرترم

به اين دسته از افراد هرچي بيشتر بي تفاوتي نشون بدي بهتره انگار كلا نميبينيش

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما بی تفاوت باش ، اینجوری هیچکاری از دستش برنمیاد

بی تفاوتم کلا کم محلش میدم میره پشت سرم به برادرشوهرم میگه محل نمیده اونم میره به مادر شوهر و پدر شوهرم میگه چرا قاطی نمیشه

وا چه جالب عین جاری من 😀😀😀 همدردیم ولی من عقدم اون طبقه بالای مادرشوهرمه من رفتنی میاد پایین تا من نیام خونمون اونجاست با اون اخلاقایی که گفتی، مثلا ابروهامو بلندینگ کرده بودم  قبل عید نگفتم بعد چند روز میگه الان ابروهات خوبن میخاستم قبل عید دستمال خیس بیارم پاکش کنم پررنگ بود گفتم به تو چه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
وا چه جالب عین جاری من 😀😀😀 همدردیم ولی من عقدم اون طبقه بالای مادرشوهرمه من رفتنی میاد پایین تا م ...

خوبه شما بلدی جواب بدی من هم بلدم ولی هیچوقت خجالتم نمیذاره جواب بدم چون میدونم کوچکترین چیزی بگم دعوا راه میندازه و با اون زبونی که داره منو مقصر میکنه

خب تیپ شخصیتی شما فرق میکنه با اون ، اینو بهشون بگید

من با دختر عموهای شوهرم خیلی راحتم حرف میرنم با اینکه همشون از جاریم خوشتیپ ترن و جلوتر ولی اصلا تحمل این جاریو ندارم و چون خودشیرینم هست تا حدودی فامیل رو جلب خودش کرده