حقوق مرخصی زایمان دو سوم از پایه حقوق تامین اجتماعی هست. اما حقوق بیمه بیکاری یه پایه حقوق کامله. هر سال که پایه حقوق تغییر میکنه حقوق شما هم زیاد میشه.
بعد از مرخصی زایمان یک ماه بیمه باید برای شما رد بشه
درزمینی که زمان کاشت مرا گل زیبایش بجز خار نبود...پستی و هرزگی و هرزه دری حسرتا بهر کسی عار نبود
ببخشید شما گفتید که حقوق بیمه بیکاری یه پایه حقوق کامله ولی اینطور نیست 55درصد حقوق کامل برا ...
من یه پایه حقوق کامل میگرفتم. 18 ماه گرفتم که با افزایش پایه حقوق سالانه حقوق من هم افزایش پیدا کرد.اصلا به این که چند تا فرزند داشتم و ... کاری نداشتن
درزمینی که زمان کاشت مرا گل زیبایش بجز خار نبود...پستی و هرزگی و هرزه دری حسرتا بهر کسی عار نبود
درسته تو سایتش خوندم از ی مبلغی کمتر نباید باشه حتی 55درصدی که میدن احتمالا پایه حقوق شما انقدر کم ...
عزیزم پایه حقوق تامین اجتماعی رو میدن. من سر کار میرفتم حقوقم 1600 بود ولی پایه حقوق تامین اجتماعی رو میدادن. ربطی نداره که بخوان از اون مقدار کمتر بدن. میتونم بپرسم شما الان چقدر حقوق میگیری و چند سال سابقه کار داری؟