2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مراکز فن و حرفه ای خوبه یا برم این آرایشگاه های معروف 

نمیدونم ولی فک‌کنم‌بری جاهایی که مدرک بهت بدن بهتره بعدادمیتونی بری این ارایشگاه های معروف که اموزشگاه هم دارن اونجا اموزش های بیشتر و کامل تری ببینی هر جند فک کنم بعصی این ارایشگاه ها مدرکم میدن

اگه خودت میخای ارایشگاه بزنی باید بری اموزشگاه مدرک مقدماتی رو بگیری ک زیاد ب درد بخور  نیس ولی برا ارایشگاه زدن لازمه بعدش هم ک باید دوره های  پیشرفته روبری اما اگه تو سالن یه نفر دیگه میخای کار کنی برو دوره تخصصی شاخه ای ک دوسداریو علاقه زیاد داری مثلا گریم یا شینیون و...

اگرم نمیخای کار کنی و برا خودت میخای دوره های خود ارایی خوبه 

اگه خودت میخای ارایشگاه بزنی باید بری اموزشگاه مدرک مقدماتی رو بگیری ک زیاد ب درد بخور  نیس ولی ...

من امروز چندتا ارایشگاه زنگ زدم قیمت های اموزش خیلی متفاوت بود مثلا یکی سه تومن یکی یک وپانصد  موندم چیکارکنم

نمیدونم ولی فک‌کنم‌بری جاهایی که مدرک بهت بدن بهتره بعدادمیتونی بری این ارایشگاه های معروف که اموزشگ ...

همشون میگن مدرک فن و حرفه ای میدیم ولی من کاملا مبتدی هستم دوره تخصصی برم میتونم یاد بگیرم

[QUOTE=86881614]همشون میگن مدرک فن و حرفه ای میدیم ولی من کاملا مبتدی هستم دوره تخصصی برم میتونم یاد بگیرم[/QUOTE

من خودم۸۰۰تومن دادم از اموزشگاه فنی مدرک مقدماتی گرفتم باور کن اصلا بدردم نخورد ارایش یدونه اموزش دادن اونم قدیمی چندتا شینیون قدیمی واین چیزا تازه باید برااینکه  یاد بگیری هی با خودت باید مدل ببری خیلیاذبرا کوتاهی نمیان.

منکه پشیمونم بخاطر اون همه پولی ک خرج کردم