2821
2789
عنوان

دکتر ساره

1060 بازدید | 4 پست

بچه ها خواهشا تبلیغاتی نظر ندید ، نظر واقعیتون بگید که دکتر ساره که مطبش سعادت آباد دکتر خوبیه برای درمان گشادی واژن ، من چند جا رفتم گفتن واژنت گشاد الان بعد از کلی تحقیق می خوام برم پیش دکتر ساره می خوام ببینم کسی پیشش جراحی کرده بیاد نظر واقیعش بگه

عزیزم من خواهرم برای درمان قاعدگی وحشتناکی که داشته رفتیم پیش درمان قاعدگی خواهرم خوب انجام داد  ...

مرسی خانمی من درمانی نمی خوام نظر زیبایی برام مهمه 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مرسی خانمی من درمانی نمی خوام نظر زیبایی برام مهمه 

من برای درمان خشکی واژن که باهاش تزریق چربی واژن بود رفتم راضی بودم ، نکته ای که باعث شد برم برای انجام کارهای زیبایی این بود که اولش رفتم برای درمان عفونت بود دیدم به یه خانمه گفتن می شه لابیاپلاستی تزریق چربی انجام بدی باهم اما توصیه نمی کنم اول بزار لابیاپلاستی تموم شه بعد بیا تزریق چربی انجام بده این در حالی که خیلی از دکتر فقط فکر پولند می خواننند تند تند کارت انجام بدن پول بگین این دیدم فهمیدم دکتر با وجدانیه 

من برای درمان خشکی واژن که باهاش تزریق چربی واژن بود رفتم راضی بودم ، نکته ای که باعث شد برم برای ان ...

جدا چه خوب ممنون از راهنمماییت 85 درصد می خواستم برم پیش این دکتر الان صد در صد شد