خودش هم خیلی سختی کشید خونریزیش از دوماهگی شروع شد همش استراحت مطلق بود حتی قرص و آمپول همه چی رو ام ...
خداروشکر پس الان راحت شد
😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
آره خودش هنوز 18 سالشه سنش کمه و لاغر هست بارداریش خیلی سخت بود
یکم به خودش برسه و خودش رو تقویت کنه
بعد باردار بشه
انشاءالله بارداری بعدیش این سختی براش جبران بشه
😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
اینقدر بهش گفتیم سنت کمه باردار نشو ولی گوش نکرد حتی وقتی جنین رو در آوردن قلبش میزد هنوز روح داشت و ...
به سن نیست که
خیلیا تو سن بالا تر هم این مشکل براشون پیش میادین خودم اولین بچم رو ۱۸ سالگی داشتم
انشاءالله سالم باشه