2777
2789
عنوان

طلاق

202 بازدید | 11 پست

اونایی که طلاق گرفتن لطفا 

اگه طلاق از طرفه مرد باشه ایا تمام حق وحقوق زن پرداخت میشه یا مردهاراه دررو پیدا میکنن که پرداخت نکنن

گاهی وقتا دادن شانس دوباره به کسی مثله دادن یه گلوله اضافه است برای اینکه بار اول نتونست تورو خوب هدف بگیره ... برای یک زن جدایی آخرین انتخابشه.. وقتی همه ی تلاششو کرده اما طرفش عوض نمیشه زنی که تو اون زندگی داره خفه میشه. حرمتش مچاله شده، دلش شکسته، غرورش خرد شده، اعتمادش از بین رفته،و مهمتر از همه اینکه اولویته آخره اصلا شاید نباشه آدما همیشه از جایی سقوط میکنن که بهش تکیه کردن .....هیچوقت اجازه نده کسی دو بار بهت بفهمونه که تورو نمیخواد هیچوقت 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه دادخواست داده موظف به پرداخت حق و حقوقت

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
فک کنم طلاق از طرف مرد باشه منمیترسم خودم اقدام کنم بچمو ازم بگیره منتظرم اون اقدام کنه

مگه فرقی تو حضانت بچه میکنه که کی اقدام کنه برای طلاق

I am a queen because I have a cute mad king
نمیدونم میترسم بچمو بگیره میگم بیا توافق کنیم نمیاو

من اطلاعاتم تو این مورد صفره

ولی فک کنم تنها راه گرفتن بچه اینه که شوهرت از ترس مهریه بچتو بده بهت تو هم مثلا مهریتو ببخشی یا کم کنی

البته حواستو جمع کن سرت کلاه نداره هرکاری میکنی تو دادگاه انحام بده

ایشلا مشکلتون حل شه اصلا طلاق نگیرین

I am a queen because I have a cute mad king
نمیدونم میترسم بچمو بگیره میگم بیا توافق کنیم نمیاو

حضانت دختر وپسر تا هفت سالگی با مادره

بعدش دختر هفت تا نه پیشه پدر بعدش دخترخودش تصمیم میگیره

پسرهم هفت تا 15 پیشه پدر بعدش خودش تصمیم میگیره

فرقی هم نداره کی درخواست طلاق میده

فقط اگه زن درخواست طلاق بده فقط مهریه بهش تعلق میگیره واینکه بایدیکی از دوازده شرط توعقدنامه روداشته باشه که درخواستش ردنشه درغیراین صورت فقط میتونه مهریه رو مطالبه کنه ویا باشوهرش توافق کنه که طلاق بگیرن

گاهی وقتا دادن شانس دوباره به کسی مثله دادن یه گلوله اضافه است برای اینکه بار اول نتونست تورو خوب هدف بگیره ... برای یک زن جدایی آخرین انتخابشه.. وقتی همه ی تلاششو کرده اما طرفش عوض نمیشه زنی که تو اون زندگی داره خفه میشه. حرمتش مچاله شده، دلش شکسته، غرورش خرد شده، اعتمادش از بین رفته،و مهمتر از همه اینکه اولویته آخره اصلا شاید نباشه آدما همیشه از جایی سقوط میکنن که بهش تکیه کردن .....هیچوقت اجازه نده کسی دو بار بهت بفهمونه که تورو نمیخواد هیچوقت 
سلام عزیزم بهت درخواست دادم درخصوص دادگاه 

سلام گلم قبول کردم