2777
2789

من هنوز نرفتم

خدایا ازت ممنونم که منم لحظه شیرین بارداری رو تجربه کردم ممنونم از هدیه قشنگت خودت مواظبش باش و سالم بیاد بغلم از همه دوستانی هم که برای این لحظه شیرین برام صلوات فرستادن ممنونم امیدوارم به همه آرزوهاتون برسید اگه امکان داره برای سالم بودن نی نیم و شنیدن صدای قشنگ قلبش یه صلوات مهمونم کنید ممنونتون میشم💞🤰

اول بایدبری سونوجواب وبه دکترت نشون بدی وبری وازمایش نه ناشتا نبایدباشی فرقی نمیکنه

خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول سونو میری، از همونجا میری آزمایش هم انجام میدی (تو یه روز باید باشه، آزمایشگاه جواب سونو ازت میخواد) 

ناشتا نیس آزمایشش 

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

اول سونو بعد جواب سونو ببر ازمایشگاه .

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
برو الان تا دیرنشده

هزینش خیلی بالاس از پسش بر نمیایم

خدایا ازت ممنونم که منم لحظه شیرین بارداری رو تجربه کردم ممنونم از هدیه قشنگت خودت مواظبش باش و سالم بیاد بغلم از همه دوستانی هم که برای این لحظه شیرین برام صلوات فرستادن ممنونم امیدوارم به همه آرزوهاتون برسید اگه امکان داره برای سالم بودن نی نیم و شنیدن صدای قشنگ قلبش یه صلوات مهمونم کنید ممنونتون میشم💞🤰
اونقدرا هم بالا نیس.الان با دفترچه بیمه که فقط شامل سونو میشه ،میشه 500تومن

خب متاسفانه من بیمه ندارم خودش خیلی میشه 

من مرکز خصوصی معتبر رفتم هر دو،  آزمايش 120 سونو 130

البته تهران بیشتر زنداییم رفته بود نيلو سونو 190 آزمایش 140

الانم واسه آنومالی نوبت گرفتم، معمولیش 170 بود، کالر داپلر هم داشتم 120 اون 

انقد که تعریف می‌کنن آدم وحشت میکنه نیست! 

تلفنی هم زنگ بزنید میگن هزینه چقد

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

آزاده کلا با بیمه و بدون بیمه یکی میشه

من ۱۹ همین ماه رفتم دکتر ۷ هفته و ۲ روزم بود گفت ۲۰ ماه دیگه برو سونو nt. و آزمایش ب نظرتون اگه ۵ روز دیرتر برم سونو مشکلی پیش میاد؟؟چون اونجایی ک میخوام برم دکترش چهارشنبه ها هست.لطفا جواب بدین

اگر هزینشو نداری فقط سونو ان تی رو برو.  سونو مهمه اما آزمایشش اصلا مهم نیست. هرچند که خیلی جو دادن و میگن مهمه و... اما در واقع مهم نیس... دوستم دکتر آزمایشگاهه میگه درسال فقط ۲۰ درصد زنای حامله که شرایط خاص مث سن بالا و سابقه بیماری ژنتیک تو خانواده و اینا دارن باید آز غربالگری بدن اما چون این دستگاها خیلی گروننو میلیاردی بابتش پول میدن و صرفه اقتصادی نداره بخشنامه میدن ک همه حانومای باردار باید آزمایش غربالگری بدن.  اگر تو همین سایت یه سرچ بزنی میبینی که صدها نفر با نتیجه کاذب این آزمایشا پر از استرس شدن و رفتن آمنیو و یه عالمه هزینه و دردسر کشیدن و بعد فهمیدن مشکلی ندارن و خطای آزمایش بود