2777
2789
عنوان

بیبی کمرنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 163 پست
میترسم برم بگه بتا پایینه یا مشکوکه برو دوباره بیا بخاطر همین میخوام چند روز دیگه برم شوهرمم میگه صب ...

یکم صبر کم خوش به حالت

حتما خیلی منتظر بودی

منم دخترم 1 سالشه درکت میکنم

واسه اونهاییم که نمیشه دعا کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکم صبر کم خوش به حالت حتما خیلی منتظر بودی منم دخترم 1 سالشه درکت میکنم واسه اونهاییم که نمیشه د ...

نه من منتظر نبودم اینم نمیدونم چطوری شده ی جوری انگار خدا خواسته تازه میخواستیم ی سال دیگه اقدام کنیم ،دعا میکنم انشالله خدا به همه بده من خودم دلم میخواس اما شوهرم نه

[QUOTE=86860393]باورت شهه!!چون خداقراره چند ماهه دیگه یه فرشته کوچولو بزار تو دامنت..حتما برو ازمایش بده تا جای شکی نمونه

مدام دلتو میشکنن..سکوت میکنی ...هیچی نمیگی..حتی اخمم نمیکنی..اروم قلبتو برمیداری میری..اونوقته که بهـــت میـگن...بــــــی مـعرفت ❤❤❤ 
نه من منتظر نبودم اینم نمیدونم چطوری شده ی جوری انگار خدا خواسته تازه میخواستیم ی سال دیگه اقدام کنی ...

منم همینجوریم شوهرم نمیخواد اما خودم بال بال میزنم که ماه بشه پریود نشم😂

همه کسم دخترم❤
اره زوده باید فعلا صبر کنی چون بیبی یک هفته تا 10روز بعد پریود نشون میده

من ۱ ام تا ۵  ام پریود شدم 

۷ ام رابطه پر خطر داشتم لونژیل ۱.۵ خوردم 

۱۷ ام لکه بینی قهوه ای داشتم و ترشحات قهوه ای لزج تا دو روز .... نوک سینم درد میکنه سردرد گااااااهی تهوع 

شکم درد و کمر دردم دارم گاهی 

سینمم سنگین شده 

بنظرت امکانش هست باردار باشم؟

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!