2777
2789
عنوان

فوبیای ام اس

1940 بازدید | 17 پست

تروخدا باهام حرف بزنید 

دارم دیوونه میشم . از یه هفته پیش که فهمیدم یکی از اشناها ام اس داره . علایمشو سرچ کردم . حالا از اون موقع فکر میکنم منم علائمشو دارم . 

پاهام حس گزگز داره . گاهی چپ گاهی راست .

بعصی وقتام دستام .

البته من چهارماهه سزارین شدم و دوماه بعدش کیسه صفرامو دراوردم .

پسرمم حساس به پروتیین گاوی داره و یکسره تو بغلمه و میچرخونمش . خودمم لبنیات استفاده نمیکنم. از ترسم دکترم نمیرم . فقط دارم میمیرم استرس 

شبا خوابم نمیبره

هیچوقت تو گوگل راجع به علائم بیماری نخون. ته یه درد مفصل انگشت ساده به سرطان میرسی. گوگل دیوونست

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین یکی از آشناهام از دوستاش یه نفر بود ام اس داشت..اونم هی گفت فلانی ام اس داره.اینجوره..اونجوره.. سر ۲سال خودشم گرفت بس که بهش فکر کرد.. بی خیال باش.. بهش فکر نکن. یه ذره در باره قانون جذب مطالعه کن میبینی وقتی بهش فکر کنی جذبش میکنی.بهش فکر نکنی و رهاش کنی از تو و فکرت دورتر و دورتر میشه

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟

واااای نگو که من چند ماه اینجوری بودم کامل انگشتم داشت بی حس میشد گزگزش دیوونم میکرد دیگه کم کم داشتم تو انجمن ام اسیا عضو میشدم الکی تنهایی گریه میکردم و مهمتر از این که میترسیدم برم دکتر تا آخرش به شوهرم گفتم اونم زورکی منو برد دکتر گفت باید بری تا از این توهم در بیای بهش قسم میدادم که توهم نیس آخه گزگز دست و پا و بی حسیش که توهم نمیشه ولی به زور بردم دکتر فقط داشتم میمردم گفتم اگه بهم بگه ام آر آی بگیر میمیرم...ولی وقتی نشستم اومد با همین چکشا ری اکشن زانو و با خودکار ری اکشن عصبای شکممو چک کرد و چشممو دید و برام قرص آرام بخش و اپتی وومن نوشت و گفت هیچ مشکلی نداری باور کن تا دو روز بعدش تمام علائمم رفت مطمئن باش هیچ مشکلی نداری خودتو سرگرم کن یه کلاسی برو مهمونی برو بگو بخند تا یادت بره...

خدایا بابت علی این نعمت زیبا هزاربار شاکرم...خودت حافظ و هادیش باش😍😍😍

عشق من عزیزم خانومی ببین گوش بده به حرفم

من‌اوایل ک نامزد کرده بودم انقد با شوهرم مشکل داشتیم و دعوا میکردیم و تو فشار روحی منو میزاشت ک همش فکر میکردم آخرش ام اس میگیرم به این شرایط زندگی با کتک کاری میکردیم فکر میکردم آخرش حافظمو از دست میدادم نمیخواستم این حرفارو این جا بزنم ولی مجبور شدم بگم تا بدونی به همین راحتی هم نیست از طرفی تو داری شیر میدی و‌اون شیر باعث میشه نی نیت عصبی بشه و شیر سالمی وارد بدنش نشه با اون همه استرسی ک تو داری 

اشتباه نکن و از سلامتیت لذت ببر و هر روز خدارو شکر کن 

بهترین زندگیه دنیا میشه زندگیم 🧚‍♀️

ببین به این فکرکن بافکرمریصی میخای زندگیتاخراب کنی هم الانتاهم اینده ت را

اززندگیت لذت ببر

بابچه ت بازی کن 

زندگی وفکرات دست خودته هیچیت نیست

الکی پول مشاورودکترنده

بجاش بروبازاربراخودت چنددست لباس قشنگ بخروکیف کن 

هیچی بدتر از استرس نیست،  

هم برای بدن خودت سمه هم طفل معصوم که از شیرت میخوره 

از خدا تن سالم و لب خندان و آرامش برات آرزو میکنم 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 

منم پارسال حدود 4-5 ماه این توهم رو داشتم و پدر خودمو درآوردم . اصلا توهم ام اس خودش یه بیماریه . چون به قول یه نفر که اونم مثل ما توهم داشت میگفت لباس گشادیه که به تن همه میشینه .فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی.