2777
2789

من گاز فر گرفتم ی سوال فنی داشتم 

وقتی می خواهیم از فر استفاده کنیم همزمان باید هم فر بالا روشن بشه هم فر پایین؟یا تکی روشن میشه؟چون واسه من هم زمان نیست یعنی یا باید از فر بالا استفاده کنیم یا از فر پایین می خواستم بدونم واسه همه اینجوریه؟

دعا کنید این تیکر ب تیکر بارداری تبدیل بشه.

شعله پایین برای پخت مواده....

شعله بالا فقط برا گریل و طلایی کرذن غذاست...

اینجا پیج سلامت محوره دوستمه با کلی غذاهای خوب سالم و رژیمی... حمایت کنید ارزششو داره...     insta:healthy.food.happy.life

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مدت زمان استفاده از شعله بالا مغمولن بیشتر از چند دقیقه نیست

اینجا پیج سلامت محوره دوستمه با کلی غذاهای خوب سالم و رژیمی... حمایت کنید ارزششو داره...     insta:healthy.food.happy.life

آره عزیزم بالا و پایین همزمان نیت اصولا داخل فرها شما اول پایین را روشن میکنی و بعد از پخت کامل نیم ساعت اخر بالا را روشن میکنی اصولا برای اینکه روی غذا طلایی بشه چون با همون پایین که روشن باشه کل غذا پخته میشه

تا رضا(ع)هشت و جواد(ع)نه باشد * بگزارید که هشتم گرو نه باشد

اگه جایی خوندی که همزمان روشن میشه اونا فر برقیه.ولی فر گازی اینجور نیست.پایین برا پخت شعله بالا برا گریل و برشته کردن غذا

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
آره عزیزم بالا و پایین همزمان نیت اصولا داخل فرها شما اول پایین را روشن میکنی و بعد از پخت کامل نیم ...

براکیکو لازانیا و پیتزا ایناحداکثر۴ پنج دقیقه بالا .اونم باید دم فرباشی هی چک کنی وگرنه میسوزه سرریع

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️