2777
2789
منم فکر نمی کردم بتونم ولی نا خواسته باردار شدمو گردنم افتاد دیگه.....پدرم در اومده ولی ...نه اعصاب ...

عزیزممم.خدا کمکت کنه الهی.مکمل بخور حتما.منم دندونام خراب شده بود بعد از زایمان و شیردهی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میترسم یهو بترکه واینکه همین باعث شده اقدام نکنم ۰طب سنتی معمولا سیب و روغن زیتون میگن

نه

من چند تا کلیپ دیدم

یه شربت هست 

ترکیب عسل و عرق نعنا و سرکه و آب...البته همشون باید طبیعی باشن نه کارخونه ای...ترکیبش هم حساب کتاب داره ها

40 شب باید خورده بشه

من عسل و سرکه رو دارم ولی عرق نعنای خوب گیر نیاوردم

تو همین سایت سلچ کن سنگ کیسه صفرا

چند تا تاپیک هست راجع بهش...بخون حتما

ترکیدن هم فکر نکنم اصلا بهش فکر نکن

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
نه من چند تا کلیپ دیدم یه شربت هست  ترکیب عسل و عرق نعنا و سرکه و آب...البته همشون باید طبیع ...

دقیقا همین شربت طب سنتی بهم گفت سکنجبین میشه ۰انشاا از فردا شروع میکنم۰ذهنت صبحها تلخه؟

چکار کردی برای دندونات

هیچی دیگه دائم دندونپزشکی بودم. بعد قرص کلسیم دی گرفتم شبا یه دونه خوردم تا ۲ ماه خیلییی بهتر شدم.اما باید آب زیاد خورد باهاش که رسوب نکنه تو کلیه 

مامانایی که دوتا دارین و تجربه دارین آیا به دیگران توصیه میکنین که بچه حتما دوتا باشه بهتره!!!؟؟؟؟ ...

همه چیز بستگی به نوع تربیت ادم داره

خدایا من چشمامو میبندم🙈تو هفته هامو ببر بالا😘😘😘😘
از عمل نمی ترسم دوس ندارم درش بیارم فقط تو فکرم ک یجوری دفع کنم۰شما داشتی سنگ؟

زن عموی من چند سال پیش عمل کرد الان همه چی میخوره هیییچ مشکلی هم نداره انگار نه انگار. ۷-۸ سال از عمل گذشته