2777
2789
عزیزممم 😢من شنیدم بعضی از بچه ها با پی پی مشکل دارن و دیرتر از جیش باهاش کنار میان.با بازی و جایزه ...

نه والا 

براش برچسب جایزه گرفتم ، ستاره گرفتم ، فقط چون جدیدا براش سی دی کارتون میخرم و خیلی دوست داره بهش گفتم اگه دوباره پی پی رو تو شورتت بکنی دیگه برات کارتون نمیخرم!!!! امشب این حرفمو چندبار تکرار کرد و هِی ازم میپرسید!!!! خدا کنه نتیجه بده دیگه خسته شدم از بس شورت شستم !!! یا اینکه باید همیشه حواسم بهش باشه که رفته یه گوشه قایم شده یعنی داره پی پی میکنه ☹☹☹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان شما داری؟من یدونه ۱۱میل دارم۰تو بارداری چون تحرک کم میشه احتمال داره زیاد شه سنگا میگن دردش خیل ...

نه مال من پر سنگ ریزه است

آر6 دردش خیلی بده ولی دو ساله اصلا درد ندارم

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
نه والا  براش برچسب جایزه گرفتم ، ستاره گرفتم ، فقط چون جدیدا براش سی دی کارتون میخرم و خیلی د ...

به پسرت بگو اگه پی پی کنه تو شورتت دیگه نمیشورمت و همینطوری کثیف میمونی.و اگه انجام داد ببرش دستشویی و بزار چند دقیقه همونجا بمونه .من با اولین بار نتیجه گرفتم.

ای فرزند آدم!راحتی و آسایش را در بهشت قرار دادم،امامردم آن را در دنیا میجویند و نمیابند.(حدیث شریف قدسی)

مامانایی که دوتا دارین و تجربه دارین آیا به دیگران توصیه میکنین که بچه حتما دوتا باشه بهتره!!!؟؟؟؟

آخه یکی از دوستام دوتا داره ولی همیشه به همه میگه اصصصلا دوتا نیارین به هیچکس توصیه نمیکنه!!!!

ایوللل باباااا من اصلا تو خودم نمیبینم یکی دیگه بیارم🤦🏻‍♀️

منم فکر نمی کردم بتونم ولی نا خواسته باردار شدمو گردنم افتاد دیگه.....پدرم در اومده ولی ...نه اعصاب مونده برام نه بدن سالم....دندونام از بی کلسیومی داره می پوسه خراب میشه .....اصن یه وضعی

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر 😍😍😍
راستش نه چون درد خیلی وقته ندارم از عمل و درآوردنش میترسم میخوام همون طب سنتی رو برم

من میترسم یهو بترکه واینکه همین باعث شده اقدام نکنم ۰طب سنتی معمولا سیب و روغن زیتون میگن

نه والا  براش برچسب جایزه گرفتم ، ستاره گرفتم ، فقط چون جدیدا براش سی دی کارتون میخرم و خیلی د ...

ای وای چه سخت😳 خدا کنه جواب بده این کار.اگه نشد نهایتش با یه مشاور کودک صحبت کن شاید راهی جلو پات بذاره. بگو هر موقع پی پی تو بگی برات یه سی دی جدید میخرم.شاید ذوق کنه بگه؟