2777
2789
عنوان

اعصابم خورد😔😔

254 بازدید | 20 پست

موندم پول سنو انومالی روچطور جور کنم ۳۰۰تومن خدا نگذره ازشون دویست هم دارو وویزیتم میشه همسرم از کارش دراومد پولشو صاحب کارش سروقت نمیده 😑😑 من موندم اینقد میگن بچه بیارین چرا حمایت نمیکنن من که بیمه تکمیلی هم ندارم خیر نبینند. منم همش مشکل برام پیش میاد خونریزی میکنم. نمیدونم چیکار کنم کسی قرض هم نمیده مادرشوهرم یه ریال نداد بهمون بگه بچم پول احتیاج داره یا نه  پشیمون شدم از بارداری خدایا ببخش کفر میگم واقعا بریدم 😢😢 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداییش ب امید حمایت دولت  بچه دار شدید ؟؟😥😥

خدا ب روزی تون  برکت بده ... جور میشه ... غصه نخور🌹

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

چی بگم دوستم انشالله مشکلت حل بشه

الان همه با مصیبت میرسونن.

انشالله بچت دنیا میاد به سلامتی برکت میوفته تو زندگیتون

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒

من تازه انومالي دادم ٢٤٠ تومن گرفتن. اگر ازاد ميري مواظب باش سرت كلاه نذارن. دوم اينكه فكر كنم بيمارستان هاي دولتي هم بتوني انجام بدي و پول ناچيزي مي گيرن. فقط خيلي دير به دير وقت ميدن چند جا پرس و جو كن.

چون دلشون نمیخواد بچه بیاریم فقط میگن که چیزی بهشون نگیم وگرنه ازخداشونه جمعیت ما کم بشه و...

درمورد سونو هم اگه میتونی نرو من کلا سر دوتا بچم دوتا سونو دادم فقط بسپار به خدا

واینکه شبا سوره واقعه بخون برای روزی

حجاب مانند اولین خاكریز جبهه است كه دشمن برای تصرف سرزمینی حتماً ‌باید اول آن را بگیرد (شهید مطهری)
خداییش ب امید حمایت دولت  بچه دار شدید ؟؟😥😥 خدا ب روزی تون  برکت بده ... جور میشه .. ...

نه فکر میکردم ارزون تراز این حرفا ست سنو ودارو غیره ولی الان میبینم اینطور نیست 

چون دلشون نمیخواد بچه بیاریم فقط میگن که چیزی بهشون نگیم وگرنه ازخداشونه جمعیت ما کم بشه و... درمور ...

من خونریزی نداشتم عمرا میرفتم دوماه لکه بینی دارم چون هماتوم دارم جفتم هم تکون خورد خونریزی شدید کردم الان ولی لکه قهوای میاد

چون دلشون نمیخواد بچه بیاریم فقط میگن که چیزی بهشون نگیم وگرنه ازخداشونه جمعیت ما کم بشه و... درمور ...

لطفا از اين توصيه ها به هيچ كسي نكنين. شما تضمين ميكنين سلامتي بچه ايشون؟ با ايشالا ماشالا نه ميشه بچه دار شد نه ميشه بچه سالم به دنيا آورد و بزرگ كرد!

الان قانون تصویب کردن با روش های مثل وازکتومی و...برخورد میشه.چون نسل ایران داره میرمیشه.خرج بچه روا ...

👍👍 من همین سالم به دنیا بیاد دیگه بلا نسبت غلط کنم بچه دار شم