2789
عنوان

من یه شمرم

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 38 پست

اخه ادم خوابالو چیزی یادنمیگیره

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا دو و نیم مدرسه بعد امتحان زبان داشته بعد یه چرت زده بعد باز خونده ولی یه نیمساعتی باید بیدار باشه ...

عیب نداره واسه خوبی خودشه منم امروز کلی دعوا کردم با دخترم میگفت کلاس نمیرم میخوام فیلم ببینم

شمر شمشیرتو بده بر گردنت فرو اورم بگذار کودکت بخوابد چیکارش داری    

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
تا دو و نیم مدرسه بعد امتحان زبان داشته بعد یه چرت زده بعد باز خونده ولی یه نیمساعتی باید بیدار باشه ...

پسر منم امتحان اجتماعی داره 

فرستادم بخوابه ،صبح دوباره یه دوره کنه

آخ که امسال تموم شه یه کم نفس بکشن بچه ها

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
ببخشید گفتم واقعا معذرت ترسیدم ب عده ای ک به این شخص احترام میزارن بر بخوره ممنون 💗

نه بابا شمر که خلیفه نبوده

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

منم یزیدم روزی ده بار بچه هامو کتک میزنم😢😢

لنگ انداختم

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

امیدوارم شوخی کرده باشی

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

سلام یزید✋😃

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....

من سر امتحان دیکته ی پارسال دخترم انقدر بهش گفتم بیا بنویس بیا بخون

که البته به هیچی خودش حسابم نمیکرد سرش داد زدم کلاس اول بود چون تا حالا اونطوری دعواش نکرده بودم تموم تنش دونه های کبود بنفش ریخت شب هم بیمارستان بستری شد فرداشم مدرسه نرفت تا سه روزم همش بیمارستان و دکتر بودیم 

تموم تنش کبود بود دکترها میگفتن ممکنه مننژیت کودکان باشه

منم انقدر استرس بهم وارد شد اولین بار بود حمله ی پانیک بهم دست داد

در کل خواخر یه کم سعی کردم ولش کنم 

فکر کنم شب کنکور من بستری بشم از  ست بی خیالی های این بچه

🖤 
خیلی با حااااالی

عربی رو نمیشه فهمید کاش فرانسه اجباری بود آسونتره 

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.