2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم سلام❤️

هستم ولی خستم😂

آیه خیلی مشغولم کرده زیاد وقت نمیکنم بیام سایت دائم پشت در سالن وایساده و گریه میکنه که یعنی بریم بیرون

من نمیدونم این شیطون کی انقدر ددری شد😂

قبلا میخواستم لباس تنش کنم بریم بیرون از مبدا تا مقصد جیغ میزد که چرا من از وسایلم جدا کردین😐

.Pain🔥you made me a believer

عزیزم سلام❤️ هستم ولی خستم😂 آیه خیلی مشغولم کرده زیاد وقت نمیکنم بیام سایت دائم پشت در سالن وایسا ...

بچه ها حوصله شون تو آپارتمان میرد

دلشون می خواد برن بیرون

اگه یه همبازی داشت خوب بود

بچه ها حوصله شون تو آپارتمان میرد دلشون می خواد برن بیرون اگه یه همبازی داشت خوب بود

آخه قبلا اصلا دوست نداشت بریم بیرون تا میخواستم اماده اش کنم جیغش به اسمون بود

الان یه مدته اینجوری شده همش میخواد بره مدام پشت در گریه میکنه

منم دله گریه هاشو ندارم کار و زندگیم رو ول میکنم میبرمش بیرون😂

.Pain🔥you made me a believer

آخه قبلا اصلا دوست نداشت بریم بیرون تا میخواستم اماده اش کنم جیغش به اسمون بود الان یه مدته اینجوری ...

خوب هر چی بزرگتر بشه خیلی چیزها را متوجه ميشه

خودت هم باهاش بازی کن

عزیزم سلام❤️ هستم ولی خستم😂 آیه خیلی مشغولم کرده زیاد وقت نمیکنم بیام سایت دائم پشت در سالن وایسا ...

وای خدای من عین پسر من

صبح که چشاشو وا میکنه همش پشت در گریه میکنه میگه بریم بیرون بخدا خسته شدم دیگه نمیدونم چیکار کنم

باز شما رانندگی بلدی میبری بچه رو من چی بگم

بیچارم کرده

به نظرم خونه بزاشون تکراری شده

میخوان با دنیای بیرون آشنا بشن

☺️