2777
2789
عنوان

خانم های متاهل و بچه دار

201 بازدید | 5 پست

سرماخوردکی شدید کرفتم و وقت پریودم یکب دوروز مونده نمیدونم باردارم یانه قرص سرماخوردکی و اموکسی میخورم ولی دکترنمیرم نمیدونم این قرصاهم تاثیر منفی دارن یانه البته شانس بارداریم کمه ولی خب احتیاط شرط عقله چیکارکنم خوب شم بدون قرص؟ از سردرد دارم میمیرم

منم و عاشقی و این صنم و باقی عمر

سلام وعرض ادب. آبجی حتما با من تماس بگیرید.انشالا که مشکلتون حل میشه.۰۹۱۷۹۸۳۹۸۶۵شماره خانمم هست.خسروی.یه خانمی بود مثل شما ولی یکم بدتر،خدا کمک کرد مشکلش حل شد.تماس بگیرید.دوستان من نت وارد نیستم .این پیامو برسونید به خانمی که اسم آیدیش مهیار کوچولو هست.ثواب داره

سلام و عرض ادب.خانومهای محترم اگر کسی خرنوب نیاز داره به شماره بنده تو واتساپ پیام بدید یا تماس بگیرید..از تمام کشور اکثر استانها که خرنوب بهشون دادم به لطف خدا بچه دارشدند.اول اثبات حرفم بعد خرید....قیمت هم ۸۰۰گرم ۴۰۰هزارتومن ۰۹۱۷۹۸۳۹۸۶۵خسروی

سلام وعرض ادب. آبجی حتما با من تماس بگیرید.انشالا که مشکلتون حل میشه.۰۹۱۷۹۸۳۹۸۶۵شماره خانمم هست.خسروی.یه خانمی بود مثل شما ولی یکم بدتر،خدا کمک کرد مشکلش حل شد.تماس بگیرید

سلام و عرض ادب.خانومهای محترم اگر کسی خرنوب نیاز داره به شماره بنده تو واتساپ پیام بدید یا تماس بگیرید..از تمام کشور اکثر استانها که خرنوب بهشون دادم به لطف خدا بچه دارشدند.اول اثبات حرفم بعد خرید....قیمت هم ۸۰۰گرم ۴۰۰هزارتومن ۰۹۱۷۹۸۳۹۸۶۵خسروی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام وعرض ادب. آبجی حتما با من تماس بگیرید.انشالا که مشکلتون حل میشه.۰۹۱۷۹۸۳۹۸۶۵شماره خانمم هست.خسروی.یه خانمی بود مثل شما ولی یکم بدتر،خدا کمک کرد مشکلش حل شد.تماس بگیرید.اسم آیدیش مهدیار کوچولوهستش.ثواب داره

سلام وعرض ادب..نی نی سایت قسمت مردونه داره؟😶

یه جا رفتم جوری برخورد کرد که فکر کردم رفتم تو خونه ی مردم!!چرا؟؟؟

سلام.اگه کسی خرنوب برا دارو میخواد بنده دارم.این خرنوب ترکیه مال مراکش هست و برا تقویت معده هست..قصد تبلیغ یا تخریب ندارم..تو ایران فقط یک جا گیرمیاد و اونم خیلی کمیابه..من یه ۷۰کیلو دارم رو دستم مونده و بعد از اونطرف یه کسانی رو میبینم ک واقعا احتیاج دارند و تهیه و طرز مصرف براشون سخته..اگه کسی خواست این شمارمه 09179839865اگه خانم تماس گرفت گوشی رو میدم خانمم....قیمت =هر چی دوست داشتین.....کسانی هم ک((واقعا)) واقعااز لحاظ مالی ضعیف هستند،پیام بدن،،چشم،