2789
عنوان

کمکم کنید

132 بازدید | 12 پست

سلام، امروز که ازبیرون اومدم رفتم دستشویی تو دسطل اشغال دستمال کثیف دیدم یعنی مایع منی روش بود تازه بود، وقتی شوهرم اومد ازبیرون مستقیم رفت حمام وبدون گرفتن وضو نماز خوند خیلی حالم بد شد، الان موندم بهش چی بگم؟ فک میکنم خودارضایی کرده الان چیکار کنم، خواهشن هرکس خوند کمکم کنه

توکل به خودت معبودم✨️🌿

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چرا از خودشون نپرسیدید؟

شاید  اصلا  تصورتون درست نبوده باشه و با یه قضاوت  عجولانه ، دارید  زندگی رو برای خودتون تلخ میکنید

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
چرا از خودشون نپرسیدید؟ شاید  اصلا  تصورتون درست نبوده باشه و با یه قضاوت  عجولانه ، ...

خب همونو میگم چطوری سره حرفو با کنم؟ من 3ساعت نبودم

توکل به خودت معبودم✨️🌿
خب همونو میگم چطوری سره حرفو با کنم؟ من 3ساعت نبودم

با تعجب و نگرانی بگید؛   راستی !  وضو نگرفتی ها ؟  حواست بود ؟  

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
خوب بهش بگو حواسم بود که نگرفتی

میدونی از این میترسم که بگه تو به من اعتماد نداری چمدونم به غرورش بربخوره. يه چیزه دیگم هست که خیلی اذیت میشم چند باری دیدم که قرص power dolمیخوره، هیچی نگفتم بهش نمیدونم باید چطوری بگم که... 

توکل به خودت معبودم✨️🌿
میدونی از این میترسم که بگه تو به من اعتماد نداری چمدونم به غرورش بربخوره. يه چیزه دیگم هست که خیلی ...

عزیزم به نظرم که رودروایسی رو بزار کنار خیلی راحت باهاش حرف بزن

بگو دعوا نداریم تو دلیل بگو شاید من قانع بشم و شایدم اصلا اشتباه کردم فقط بگو میخوام رهنم درگیر نباشه

لطفا اگه دوست داشتین برای مامانم صلوات بفرستین🖤🙏