2777
2789
عنوان

نداشتن شخصیت

207 بازدید | 20 پست

دخترخالم خیلی بهم توهین میکنه مثلا میگه ابروهاتو قزمیت کردی دهنتو ببند ازین حرفا...

منم چون هشت سال ازم بزرگتره نمیدونم بایدچجوری جوابشو بدم خیلیم ناراحت میشم از رفتاراش...واقعا باید با اینجور ادما چیکارکرد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهم حساب شوخی ندارید؟

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎

آدمی که خوبی رو نمیفهمه، بدیَم حالیش نیست!

اگه طرفتون خوبی و وفاداری و احترام سرش نمیشه، رفتن و بی وفایی و بدیتونم نمیفهمه...

پس با خیال راحت توی دنیای حماقتاش جابذارینش و یه نفس عمیق بکشین و تنهایی به راهتون ادامه بدین!

اللهم صل علی فاطمه و ابیها 

من همیشه در این مواقع یا با طرف قطع رابطه میکنم یا نه روابطم رو به حداقل میرسونم 

نه میشه باهاشون دعوا کرد ینی ارزشش رو نداره نه میشه دیگه تو این سن شعور بهشون یاد داد بهترین کار اینه که یواش یواش رابطت رو کم کنی بذاری با کسی رابطه داشته باشه که اونم مثل خودشه 

حالا که فامیلید تو مناسبت ها هم میتونی فقط ی سلام و احوال پرسی ساده داشته باشی حرف هم زد کوتاه جواب بده

من بودم مثل خودش رفتار میکردم تا بفهمه کارش بده

یکم سختمه چون من مثل اون بی شخصیت نیستم که بخوام باهاش دهن به دهن کنم ولی خب شمادرست میگید باید باهرکسی مثل خودش رفتار کرد

یکبار با جذبه ولی بدون توهین و عصبانیت . جدی در عین حال آرام بهش بگو از این به بعد باهم اینطوری صحبت نکنیم جمع ببند که بهش برنخوره . بگو از این به بعد با هم مهربون و با احترام حرف میزنیم چون من واقعا خوشم نمیاد از بددهنی و ناراحت میشم . اگه در اینده باز ادامه داد یکیگبار دیگه بهش تذکر بده که من بهت گفته بودم ...... اگه یکبار دیگه اونطور حرفا رو بزنی دیگه نه من نه تو ازت فاصله میگیرم

خدا کسی رو که دوست داره بیشتر امتحانش میکنه
من همیشه در این مواقع یا با طرف قطع رابطه میکنم یا نه روابطم رو به حداقل میرسونم  نه میشه باها ...

منم همین کارو میکنم اتفاقا بخاطر اینجور رفتاراش رابطمون خیلی کمه همون سالی یکی دوبارم که میبینمش بعد پشیمون میشم😒😒

یکبار با جذبه ولی بدون توهین و عصبانیت . جدی در عین حال آرام بهش بگو از این به بعد باهم اینطوری صحبت ...

اخه اینجور ادما ادعاشون میشه که من توهین نکردم تو بی جنبه ای

چرا اما من اینو توهین میدونم نه شوخی

همینو میخواستم بگم بهتون.

اگه حساب شوخی باهاش دارید دیگه نداشته باشید 

چون مرز شوخی وبی ادبی رو قاطی کردن

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎