2777
2789
عنوان

غم جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1712 بازدید | 129 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگیم.هر چی بگیم تا یه ساعت میخوای حرفای قلمبه سلمبه بزنی

بابا اخه یکی تیس مارو ب غلامی قبول کنه من ی دوس دختر داشتم میرفتم با اون جیک توجیک میشم چیکار داشتم ب اینجا اخه!خدایاااا خودت یکیو برسسسون

بابا اخه یکی تیس مارو ب غلامی قبول کنه من ی دوس دختر داشتم میرفتم با اون جیک توجیک میشم چیکار داشتم ...

مدل تایپیدنت دخترونه اس.مارو اسکول کردی آبجی

دلیل میبافم برای عشق،برای چیزی که نمیفهمم
میدونی مشکل همسرت چیه، چون افسرده شد نمیخواد کم بیاره، میخواد بگه نه من مشکلی ندارم، خواست مثلا نار ...

اره تو یه برزخه ولی کاش به منم فکر میکرد خودش باید با خودش کنار بیاد من هم داغ مادرشدن رو دلمه داغ خیانت هم روش لبخند رو لبمه ولی چشام پر اشکه خودم دیروز زیر بارون به حال خودم زار میزدم 

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃
شرایطشو ندارمیبار جدا شدم تو 18 سالگی الان 32 سالمه منم خواهر تو خونه دارم باید به اونا هم فکر کرد ا ...

الهیییی چقدر ناراحت کنندس واقعا عزیزززززم!چقدر پسته شوهرت عوضی

وقتی آدمهای  کوچک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم،هم اونهارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو!
اره تو یه برزخه ولی کاش به منم فکر میکرد خودش باید با خودش کنار بیاد من هم داغ مادرشدن رو دلمه داغ خ ...

اگر خیانتش بعد فهمیدن آز اسپرم بوده شاید میخواد با این روش کاری کنه شما ازش جدا بشین. 

اره تو یه برزخه ولی کاش به منم فکر میکرد خودش باید با خودش کنار بیاد من هم داغ مادرشدن رو دلمه داغ خ ...

عزیززززم!حق داری!راه به جایی نداری!سرکار میری!؟

وقتی آدمهای  کوچک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم،هم اونهارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو!