2777
2789
عنوان

غم جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1712 بازدید | 129 پست
میره یه گوشی دیگه میخره وقتی خودش میخاد که فایده نداره از وقتی فهمید ازو اسپرمه افسرده شد ولی بجا دل ...

مگه مشکل از اون نبود چرا اون خیانت میکنه عوض اینکه تلاش کنه نگهت داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا بچه میخوای چیکار اخه خودما چ گلی ب سر پدرومادرومون زدیم بچه هامون بسر مابزننن ولااا

مرسی خانوما پروا... حرف منو تایید میکنید داشتم میگفتم شما برو رندوم از 4 نفر بپرس اگه برمیگشتی ب گذشته بچه میخواستی نه واقعا میخواستی میگه نه

مرسی خانوما پروا... حرف منو تایید میکنید داشتم میگفتم شما برو رندوم از 4 نفر بپرس اگه برمیگشتی ب گذش ...

عزیزم من الان یه پسر دارم واقعااا از ته دل خوشحالمو همش خداروشکر میکنم!همیشهههه!عاشقه پسرمم میمیرم براش

وقتی آدمهای  کوچک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم،هم اونهارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو!
مرسی خانوما پروا... حرف منو تایید میکنید داشتم میگفتم شما برو رندوم از 4 نفر بپرس اگه برمیگشتی ب گذش ...

😂😂😂

گرنگهدارمن آن است که من میدانم 😍😍😍شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد💝💝💝
بابا من اومدن بهش دلداری بدم شما چرا ضایع میکنی عزیز من تو بگو اررررره

😂😂😂جالب بودهیچکی ربپلایت نمیکنه

جالب ترازاون اینه خودت خودت روریپ میکنی😂😂😂

😂😂😂جالب بودهیچکی ربپلایت نمیکنه جالب ترازاون اینه خودت خودت روریپ میکنی😂😂😂

از بس بعضیا البته اشاره ب فرد خاصی نداریمااااااا کم توجهههن ب نظر این جانب فقط این پروا... دلانگیز مارو لابک میکنه 

بابا من اومدن بهش دلداری بدم شما چرا ضایع میکنی عزیز من تو بگو اررررره

😀ببخشید!

وقتی آدمهای  کوچک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم،هم اونهارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو!
از بس بعضیا البته اشاره ب فرد خاصی نداریمااااااا کم توجهههن ب نظر این جانب فقط این پروا... دلانگیز م ...

😂😂😂