2777
2789
عنوان

غم جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1712 بازدید | 129 پست
عزیزم.  فدات شم. خوبم الان.  مرسی

خداروشکرکه حالت خوب شده .انشالایه آدم خوب جلوراهت قراربگیره وخوشبختت کنه وبه این روزات بخندی

گرنگهدارمن آن است که من میدانم 😍😍😍شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد💝💝💝
خیانتش درچه حدی بوده ؟ عیب نداره اگه دوسش داری ببخشش ویه فرصت دیگه بهش بده

در حد بگو و بخند پیام دادن تا صبح بیرون رفتن نصف شب خانم بخاد بره خرید زنگش میزنه و...بدتر از همه زنه سوهر داره ولی شوهرش فراریه به هرمی هم چنگ میزنه شوهرش با شوهرم دوست بوده حالا اینا باهمن اگر بیاد بگه دیگه باهاش نیستم تموم شد میگم باشه ولی میگه تو هیجی نگو من با اون مثل دوست معمولیم تو هم هیچی نگو انقدر پرو هستن یبار صداشو پر کنم دختره هر حرفی باشه تو ماشبن لهش زده که دلم میخاد برم حموم و...

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره به روش اوردم طلبکار میشه دیشب داره باهاش حرف میزد گوشیس یادش نبود قفل کنه رو میز بود یهو خودش نگ ...

منم ۹ پیش توسفرمتوجه شدم همسرم خیانت میکرد( چت کردن) روزی هزاربارمردم وزنده میشدم وکلا شب وروزم فرقی نداشت باهم .دیگه تادستشویی هم که میرفت بهش شک میکردم

الان بعد۹ ماه خوبم وعادی شدبرام وهمسرم روبخشیدم

منم ۹ پیش توسفرمتوجه شدم همسرم خیانت میکرد( چت کردن) روزی هزاربارمردم وزنده میشدم وکلا شب وروزم فرقی ...

اینم تمومش کنه میگم باشه  ولی تمومش نمیکنه تا دختر هست اینم هست

در حد بگو و بخند پیام دادن تا صبح بیرون رفتن نصف شب خانم بخاد بره خرید زنگش میزنه و...بدتر از همه زن ...

چه همسروقیحی !!!!!

ناراحت شدم ببخشید ولی اگه اظهارپشیمونی کردببخشش اگه نه به نظرم خودتوراحت کن اگه بچه نداری

اینم تمومش کنه میگم باشه  ولی تمومش نمیکنه تا دختر هست اینم هست

😢😢😢😭😭😭خیلی سخته درکت میکنم عزیزم .چه مدته متوجه خیانتش شدی؟

چه همسروقیحی !!!!! ناراحت شدم ببخشید ولی اگه اظهارپشیمونی کردببخشش اگه نه به نظرم خودتوراحت کن اگه ...

بچه دار نمیشیم مشکلم از خودشه ولی من شرایط جدا شدن رو ندارم می دونم خیلی وقیحه انقدر که ادم چندشش میشه منی که زیاد حرف میزدم اصلا باهاش حرف نمیزنم

بچه دار نمیشیم مشکلم از خودشه ولی من شرایط جدا شدن رو ندارم می دونم خیلی وقیحه انقدر که ادم چندشش می ...

😳😳😳خدابهت صبربده عزیزم

اره به روش اوردم طلبکار میشه دیشب داره باهاش حرف میزد گوشیس یادش نبود قفل کنه رو میز بود یهو خودش نگ ...

الهییییی وای چه وحشتناک!!!!جلو خودت با یارو حرف میزنه؟؟؟؟

وقتی آدمهای  کوچک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم،هم اونهارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو!
مشاوره برین .حتما .جلسه ای سی چهل تومنه ولی ارزش داره

ههه این نمیاد خودم ساعتها باهاش حرف زدم از روانشناس بیشتر و بهتر خودش باید بخااد

صبر که تموم شده شدم عین تیکه سنگ

وای خدااا چرا ازش جدا نمیشی؟؟؟وقتی با وقاحت تمام خیانت میکنه؟؟؟؟

وقتی آدمهای  کوچک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم،هم اونهارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو!