2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ببخشید باید توضیح میدادم  

همه مون میدونیم تو این شرایط سخته فقط با یه درآمد زندگی کنی و این کاریه که میشه در کنار کار اصلی انجام بدی ! همه ی ما متنفریم از  اینکه یه شغلی کل وقت ما رو بگیره و اصلا برای تفریح و خانواده وقت نداشته باشیم، خصوصا ما خانوما...  کاری که با روحیات ما سازگار باشه تقریبا کم پیدا میشه   

کار مشاوره ی پوست و مو هست و شما میتونید به دوستان و اطرافیانتون مشاوره بدید و بهشون کمک کنید تا مشکلات پوست و موی اونها رفع بشه ( تازه دعاتونم میکنن) خانومایی که مستعد هستند و تعهد کاری بالایی دارن میتونن با من همکاری کنن   

دوتا مزیت مهم داره کار من :

1 . آموزشش کاملا رایگانه و اتفاقا خوشحال هم میشم بهتون آموزش بدم. هر موقع هرسوالی داشتید از خودم میپرسید.

2 . هرچقدر کار کنید پول درمیارید ! دیگه اون بستگی به بلند پروازی خودتون داره! اما کسی  به شما نمیگه چرا امروز کار نکردید و خودتون رییس خودتونید (ما باهم همکاریم)

اگه بازم سوالی داشتید بهم پیام بدید (قبلش باید درخواست دوستی بفرستید) راستی هر شهری باشید فرقی نمیکنه ما کارمون رو باهم انجام میدیم فرقی نداره چقدر دور باشیم !

2790
2778
2791
2779
2792