2777
2789

اگه عطر شیرین بخوای عزیزم ن ازاونا ک بوشکلات میدن ن من عطرنانلی استفاده میکنم واقعااات عالیه  و دلنشین و شیرین و مورد پسند همه نوع سلایقی هستش 

بـا((خــــــدا)) باش و پــــادشاهی کن❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پولاتو جمع کن ...من عاشق عطرم ...یعنی عاشقااا 😂😂😂

منم! ولی دلم نمیاد! آخه کار و بارم ندارم که! ولی فعلا یه پروژه ای گرفتم، منتظرم پول اونو بدن، یه چیزی بخرم. ه نظرت ولنتینو دونا رو بخرم یا مون گرلن رو؟ کدومو پیشنهاد میکنی؟ ولنتینو دونارو هم خیلی دوست دارم. خیلی بوش شیکه. مخصوصا اون بوی چرمش! تست کردی تا حالا؟ 

استارتر تو عطرهای خنک به " ماریا کری فور اور" هم فکر کن. قیمتش از اینا کمتره ولی کیفیت در همون حد! خیلی خوشبوئه. اتیمو لئو فلورال هم عطر ملایم و خنکی و قیمتش مناسبه و همینطور سی کی شیر بیوتی. 

قیمت عطر خیلی رفته بالا! همه ی اینا یه زمانی زیر 200 بودن! 

منم! ولی دلم نمیاد! آخه کار و بارم ندارم که! ولی فعلا یه پروژه ای گرفتم، منتظرم پول اونو بدن، یه چیز ...

دارمش😎خوبه اونم ادوپرفیوم هست ولی گرلن شیک تره از نظرم و خوب باید قیمتم در نطر بگیری همونو بخر 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792