2777
2789
عنوان

کدوم یکی؟؟

185 بازدید | 24 پست

سلام دوستای خوبم 

یه سوال دارم از اصفهانی های عزیز

خواهش میکنم اگه جواب دارید بهم بگید که واقعاسردرگمم

28ساله هستم و5ساله جلوگیری کردم 

حالامیخوام اقدام کنم واسه بارداری و میخوام از0تا100بارداری وزایمانم با یه دکتر پیگیر و کاربلدودلسوزو.. عالی باشه 

خیلی گشتم اینجا

اکثردکترا 2نفر تعریففففففف و2تا شکایت دارن🤦‍♀️😩

بخدا گیج شدم

واسم مهمه باحوصله باشه

موقع زایمان خودشوزودبرسونه

پیگیرباشه

حسابی توجه کنه به همه چیز 

بین این 2دکتر که شکایت ندیدم ازشون موندم

مریم حکمتیان

مرجان حقیقت

لطفا اگه خوب یا بدن هرکدوم بگید وبگید چرا❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی تو نظرت نیست؟؟  انگار باتحقیق سخت تر میشه اینجا همه دکترا هم موافق سرسخت دارن هم مخالف وح ...

نه والااتفاقا کل اینستارو هم زیرورو کردم هم مخالف داشتن هم موافق بیمارستانا همینطور

نه والااتفاقا کل اینستارو هم زیرورو کردم هم مخالف داشتن هم موافق بیمارستانا همینطور

اگه میخ‌ای واقعا خوب و بدشونو دربیاری باید بری از پرستارای بخش بیمارستانیکه کار میکنی بپرسی

جیک و پوک دکترا دستشونه

🧚‍♀️
اگه میخ‌ای واقعا خوب و بدشونو دربیاری باید بری از پرستارای بخش بیمارستانیکه کار میکنی بپرسی جیک و پ ...

من خواهرم بیمارستان میلاد با حقیقت بود

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.
مرجان یافرشته؟  فرشته که کلییییییییی شاکی داره خواهر مرجانه

مرجان

ببین عزیزم اینجوری نمیتونی تصمیم بگیری بلاخره هر کسی شاکی داره دلیل نیس کارش خوب نباشه خودت تو مطبا بری عکس العمل مردم و پزشک میبینی متوجه میشی کی درست میگه کی غلط .خواهرم پارسال میلاد سه تومن  هزینه بیمارستانش شد دوتومنم زیرمیزی ازش گرفتن ظاهرا راضیه ولی همیشه میگه پولش زیاد بوده.من خودم تو الزهرا اورژانسی سز شدم با اینکه با ناهید مصدقم طی کرده بودم زایمانم کنه ولی خب نشد هزینه سزارینمم ۲۰۰ شد

ببین عزیزم اینجوری نمیتونی تصمیم بگیری بلاخره هر کسی شاکی داره دلیل نیس کارش خوب نباشه خودت تو مطبا ...

درسته

شاید زیادی حساسم

الان موندم بین مرجان حقیقت ومریم حکمتیان

یکی میلاد ویکی سپاهان

بیمه تکمیلی تا5تومن هذینه زایمان میده مهم نیست پولش