2777
2789
عنوان

جراحی زانو

532 بازدید | 13 پست

بچه ها کسی اینجا هس که اطلاعاتی در مورد پارگی رباط زانو داشته باشه؟؟؟واگه دکتر جراح زانو واسه درمان این مورد میشناسین بهم معرفی کنین؟ممنون

خداااااایا زندگیمو سپردم به خودت❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری؟ یعنی ممکن؟

بله عزیزم روش های درمان غیرجراحی مثل فیزیوتراپی خیلی موثرن البته حتما باید پیش متخصص انجام بشه و ادامه دار هم باشه یعنی دوره درمان کامل شه

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟
بله عزیزم روش های درمان غیرجراحی مثل فیزیوتراپی خیلی موثرن البته حتما باید پیش متخصص انجام بشه و ادام...

میشه بپرسم برادر شما پیش کی میرفت؟ الان دیگه خوب خوب شده؟

میشه بپرسم برادر شما پیش کی میرفت؟ الان دیگه خوب خوب شده؟

بله خداروشکر خوبه الان برادرم کلینیک سینوهه شریعتی میرفت درمانشون با استفاده از روش های نوین هست حتما از دکتراشون کمک بگیرین بسیار حرفه ای هستن و دارای کد وزارت بهداشت

آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272

https://jamalypt.com

بله خداروشکر خوبه الان برادرم کلینیک سینوهه شریعتی میرفت درمانشون با استفاده از روش های ...

ممنون عزیزم امیدوارم منم بدون جراحی نتیجه بگیرم

ممنون عزیزم امیدوارم منم بدون جراحی نتیجه بگیرم

خواهش میکنم عزیزم حتما شما هم نتیجه میگیرید

اگر نیاز به درمان های بیشتر از فیزیوتراپی مثل تزریق اوزون هم داشته باشید خودشون راهنماییتون میکنن

https://dr-jamaly.com

من رباط پای چپم پاره شده دوتا دکتر گفتن عمل نداره دوتا گفتن عمل داره دردشم خیییلی زیاد و دائمی شده زیر زانومم این روزا بیشتر خالی میشه

مامان بزرگ من جراحی زانو باید انجام میداد برای همین هم خیلی دنبال دکتر خوب گشتیم ما تو شیراز زندگی می کردیم با معرفی یکی از دوستای بابام مامانبزرگم را بردیم پیش دکتر مجید عابدی و اون جراح زانو براش انجام داد و الان چند ماه که از جراحیش می گذره و خداروشکر مشکلی نداره 

داماد ما تو فوتبال زانوش آسیب دید و خیلی میترسید که مبادا جراحی کنه و نتونه دوباره ورزش کنه با کلی پرس و جو رفت پیش دکتر عابدی و با تمام پرس و جو ها به ایشون اعتماد کرد و الان جراحی کرده و خیلی راضیه میگه کارش خیلی خوبه