2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام دعای یستشیر بخون و بگو یکی بخونه بهت فوت کنه. از دعاهای معتبر باشه مشکلی نداره ان شاء الله راحت فارغ بشی 

یادتونه نوشتم یه دوست دارم اسمش مریمه و متولد اسفند که تو دبیرستان رشت باهاش دوست شدم، گمش کرده بودم و خیلی دنبالش بودم؟پیداش کردم به سختی😍زنگ زدم باهاش حرف زدم بعد تو واتس بهم پیام می‌دادیم اون بیشتر فرم پایان نامه شو میداد تا من بدم به دوستام پر کنن، بعد دیگه جواب نداد و رابطه شو قطع کرد 😅 بعضی وقتا حالم از محبتی که اشتباهی نثار یه عده کردم بد میشه...ولی خب من انسانم و ذاتا اهل محبت به دیگران ❤️ان شاالله محبت اهلبیت تو زندگی هامون جاری باشه 😍😻😘

عزيزم اشكال نداره مامان من برام يه دعا نوشته بود كه با خودم بردم قرار بود ببندم دور پام كه نشد و تو دستم بود تو تمام لحظات بعد كه پسرم دنيا اومد از دستم افتاد

نديدمش ديگه اما رو تخت زايمانم حتي تو دستم نگه داشته بودمش

و زايمان راحتي داشتم خداروشكر

خدايا خودت حافظ پسرم باش

اخه میدونین من تو زایمان اولم یکم زیاد درد داشتم الانم حدود۳روزه درد لگن دارم و انقباض میگیره بدنم تو۲۰دقیقه تا ۱۵ دقیقه ۲۵یا۳۰یاهم۳۵ثانیه انقباض ها طول میکشه خیلی میترسم همش از خدا میخوام کمکم کنه و اینکه خیلی میترسم تنها هستم تو درد کشیدن واسه همین از استرس دارم میمیرم از یطرف هم دلهره جدایی از دخمل کوچولوم دلمو خیلی میگیره

یعنی منم ببرم درد زایمانم راحتتر میشه

ببين عزيزم به اعتقاد ازم ربط داره

اما من واقعا انتظار درد زايمان خيلي بيشتري داشتم

يعني راحتتر از تصورم زايمان كردم

خدايا خودت حافظ پسرم باش
اخه میدونین من تو زایمان اولم یکم زیاد درد داشتم الانم حدود۳روزه درد لگن دارم و انقباض میگیره بدنم ت ...

زایمان دوم و سوم راحت تره

اون زایمان اوله ک سخته 

اصلاااااا نترس منم تازه زایمان کردم دخترم 15 روزشه خییییلی راحت بود به یه ساعت نکشید ک بچم دنیا اومد.

ماماها همش بهم میگفتن زایمان دوم راحت تره و ... من باور نمیکردم و با خودم میگفتم دارن امید الکی میدن ولی واقعااا راست میگفتن.

ترس ب خودت راه نده انشالله خیلی خوب زایمان میکنی

2790
2823
2791
2779
2792