2777
2789
عنوان

هفته ۳۲ حاملگیم 😐

229 بازدید | 10 پست

سلام خانوما هفته ی ۳۲ حامله گیم کلاس بارداری نرفتم دکترمم نامه داد برم یه مرکزی ولی حوصله ندارم و نداشتم و نخواهم داشت برم اصلا حس کلاس ندارم 😣😣😣😣 حامله گی اولم هست به نظرتون باید برم ؟؟نرم؟؟؟دیرشده دیگه؟؟

کسی بوده مثل من نرفته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم32هفته ام..نرفتم 

تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی

منم سی و هفت هفته ام هر چی دکترم گفت برو نرفتم راهش دور بود حوصله ام نگرفت

گیرم که در دادگاه خلق جهان معتبر شدی ، در دادگاه حق و حقیقت چه میکنی؟ ، گیرم که خلق را به فریبت فریفتی ، با دست انتقام طبیعت چه میکنی؟؟؟؟.........

عزیزم منم نرفتم ولی از نت خاطرات بارداریا میخوندم مراحل بارداری میخوندم کلی اطلاعات داشتم.زایمانمم عالی بود.پشیمون نیستم که چرا نرفتم کلاس

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر...

من رفتم تصمیم قطعی هم داشتم طبیعی بچه بیارم،،دقیقه آخری گفتن ضربان قلبش اومده پایین سزارینم کردن،،،دخترم آمپول ریه حتما بزن ب دکترت بگو،،،اگه خدایی نکرده چیزی شد ک بچه زود بایددنیا بیاد،دیگه تو دستگاه نمیره،،من هیچیم نبود دکترم گفت ضرر ک نداره سی هفته برام نوشت زدمش