2777
2789

واقعا خندم میگیره از کامنتا 

خانما مرد اگر نرمال و سالم باشه نیاز به هیچ کدوم از این چیزا نیست و اصولا حرفا و بهانه‌هاشون الکیه 

در اصل اصلا نمیخوان و خوشایند نیست براشون

راستی اسی دمت گرم باز با ماهی یه بار تونستی حامله بشی!!!!!

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا خندم میگیره از کامنتا  خانما مرد اگر نرمال و سالم باشه نیاز به هیچ کدوم از این چیزا نیست ...

اره والله لباس قرمز که سهله بیژامه هم بپوشی ردیفه

ای بر پدرت دنیا...آهسته چه ها کردی...دل من هر چه غلط بود فراوان کردی...
واقعا خندم میگیره از کامنتا  خانما مرد اگر نرمال و سالم باشه نیاز به هیچ کدوم از این چیزا نیست ...

برای حامله شدن من ک چون عاشق بچه بود تو ی ماه ۱۰/۱۵بار داشتیم فقط برا بچه

چند تا چیز حال آقا رو خوب میکنه تفریح کافی  قدم زدن تو هوای پر از اکسیژن  موز پیاز غذاه ...

اتفاقا قلیون حال شوهرمو خوب میکنه و همچنین تو مسافرتا خیلی ولخرجه

خدایا محافظ دوتا نور چشمی هام باش به خودت سپردمشون
شاید ی بار شایدم نه

ببرش پزشک ازمایش می نویسه درمان میشه الان یه دارویی اومده با دوروز مصرف خیلی ببخشید شب تا صبح انجام می دهند تازه صبح عین تیر چراغ برق گرفتن دستشون / بازم عذر خواهی میکنم بی پرده گفتم ببخشید جمیعا 

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
تو تعطیلاتم میپیچونه میگه مثلا عصر نه شب شب میشه میگ خستم فردا یا مثلا وقت نمیشه

ما قبلا رابطمون زیاد بود هروز یا دو روز یه بار الان یه بچه ۵ساله دارم با یه ۹ ماهه . واقعا سخته تا بخوابونیمشون خودمون خوابمون میگیره . بعضی اوقات تا ۱۰ روز هم نداریم و خیلی ناراحت میشم برای شوهرم

خدایا محافظ دوتا نور چشمی هام باش به خودت سپردمشون